,,Let’s Do It, Romania”

O actiune laudabila care a capatat contur si pe la noi: in acest an marea curatenie va avea loc in 24 septembrie, deci cei care doresc sa participe se pot inscrie pe site-ul oficial. In aceasta seara mi-a atras atentia o stire de pe Pro tv.
Stirea prezenta evenimentul ceea ce e foarte bine,…insa in cadrul reportajului era prezentat un reprezentant al organizatiei care insotit de jandarmi merge pe teren si depisteaza gramezile de gunoi…..Ok, se face harta cu locatiile dar de ce jandarmi? Poate era mai indicat ca jandarmii sa impiedice sa ajunga acele gramezi de moloz la periferia Bucurestiului.
Nu imi dau seama ce mai poate face un jandarm cu ochelari de soare pe nas in aceasta situatie, sa pazeasca gramada de peturi si pampers ?…sigur nu va misca nici un pampers in front pana la colectare, ca doar e plin.

5 comments

  1. S-a incercat si anul trecut miscarea asta. Din cate tin minte a fost cam fasaita pentru ca la noi voluntarul e luat la misto de societate. Sa speram ca anul asta da roade.

  2. ziceau ca anul asta vor fi mai mai bine oraganizati decat in 2010 cand, din punctul meu de vedere a fost binisor. anul asta insa nu pot eu sa particip asa ca ramane doar sa continui sa colectez selectiv deseurile

  3. In loc sa se colecteze deseurile aruncate de altii ar fi mai bine sa se rezolve problema depozitelor de deseuri. Pentru ca deseuri exista, iar in situatia in care nu avem infrastructura pentru depozitare, totusi ce se poate face?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.