Si zanele pot fi antipatice

In vremuri de mult apuse zanele se aflau in locuri magice, acestea apareau doar in cadru natural….dar acestea sunt doar niste povesti. ,, Zanele ” din ziua de astazi apar doar in emisiuni de succes, ca altfel nu ar mai fi ,, zane” … in cluburi de fite sau mai stiu eu ce evenimente mondene.

Atat in trecut cat si in prezent acestea erau pe categorii, cea despre care voi vorbi astazi este ,, zana zanelor”. Dupa o emisiune de succes am impresia ca e greu sa iti revi sau poate nu iti mai revi niciodata. Ultimile aparitii in presa, dar mai ales la tv nu au facut decat ca popularitatea celei mai mari ,, zane ” sa paleasca.
In opinia mea a devenit chiar foarte antipatica, indiferent ca apare sa isi apere ,, blazonul” sau sotiorul, modul in care vorbeste sau gesticuleaza…pare din alta lume. O lume penibila, aroganta, pentru mine ar fi acelasi lucru daca ar scuipa in direct la tv sau daca doar se maimutareste, incercand sa demonstreze existenta neuronului.

Cred ca nu e o ghicitoare pentru nimeni la care ,, zana ” fac referire…..singura situatie in care totusi este acceptabila prezenta ,, zanei” sau a ,,zanelor” sunt emisiunile de divertisment. Ma rog..in aceste situatii exceptionale altcineva le inlocuieste intr-un mod haios pentru noi si probabil dramatic pentru ,, zane”

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.