zambesc.com RSS Feed

Si zanele pot fi antipatice

In vremuri de mult apuse zanele se aflau in locuri magice, acestea apareau doar in cadru natural….dar acestea sunt doar niste povesti. ,, Zanele ” din ziua de astazi apar doar in emisiuni de succes, ca altfel nu ar mai fi ,, zane” … in cluburi de fite sau mai stiu eu ce evenimente mondene.

Atat in trecut cat si in prezent acestea erau pe categorii, cea despre care voi vorbi astazi este ,, zana zanelor”. Dupa o emisiune de succes am impresia ca e greu sa iti revi sau poate nu iti mai revi niciodata. Ultimile aparitii in presa, dar mai ales la tv nu au facut decat ca popularitatea celei mai mari ,, zane ” sa paleasca.
In opinia mea a devenit chiar foarte antipatica, indiferent ca apare sa isi apere ,, blazonul” sau sotiorul, modul in care vorbeste sau gesticuleaza…pare din alta lume. O lume penibila, aroganta, pentru mine ar fi acelasi lucru daca ar scuipa in direct la tv sau daca doar se maimutareste, incercand sa demonstreze existenta neuronului.

Cred ca nu e o ghicitoare pentru nimeni la care ,, zana ” fac referire…..singura situatie in care totusi este acceptabila prezenta ,, zanei” sau a ,,zanelor” sunt emisiunile de divertisment. Ma rog..in aceste situatii exceptionale altcineva le inlocuieste intr-un mod haios pentru noi si probabil dramatic pentru ,, zane”

, , , ,
2 Comentarii
  1. George :

    A zis pe data de 12 septembrie, 2011

    Aceste zane „artificiale” strica reputatia zanelor adevarate de pretutindeni

  2. Anu :

    A zis pe data de 13 septembrie, 2011

    Am crezut ca numai mie mi se pare.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*