Stiri romanesti

Nu as putea spune ca sunt un mare consumator de stiri insa parcurg in fiecare zi principalele surse de stiri, rar cand citesc un articol in intregime. In cele mai multe situatii ,, mestec” doar titlul articolului. Dar sa vedem ce stiri se perinda prin diverse canale media :

Noutati:
Opel a scos un model electric, de fapt e un reportaj publicitar difuzat de Pro tv, oricum e o stire imbucuratoare, desi e vorba de reclama.

Afaceri fotbalistice :
Au mai fost arestati cativa oameni din fotbal. Si acest lucru e un semn bun. Insa cum doar la noi se poate, imediat apare cineva care ii ia aparerea celui arestat, pe motiv ca acesta e bun dansator si isi iubeste familia. Nu stiu unde sa incadrez aceasta stire ?.. la penibil, la prostie in forma pura, sau e vorba de rafting, adica cititorii sunt invitati la o plimbare cu pluta..Adica inghitim orice ca suntem dusi cu pluta.

O stire mai ,, culturala” :
Monica Gabor scrie o carte. Asta da stire, trebuie schimbata din nou programa scolara, este obligatoriu sa introducem si un capitol din viitoarea carte. Asa sigur vom avea promovabilitate de peste 90% la bac….

Din categorie actiune :
A fost arestat piromanul din Bucuresti. In sfarsit o veste buna, desi daca ma gandesc bine l-au prins prea devreme. Era mai ok daca reusea sa de-a foc la cartea lui Moni si la liga lui Mitica…am fi curatat si noi pe ici pe colo…. am fi ramas cu masina electrica din acest amalgam de stiri…… cred ca era mai bine.

11 comments

  1. Hai sa fac si eu o glumita rautacioasa : ai citit cartea Monicai (cu toate ca nu ti-a placut). Zic asta pentru ca am vazut ca ai scris „sa de-a foc la cartea”.
    Semnat : Grammar Nazi :))

  2. stirile kanal d sunt de departe cele mai tari din acest punct de vedere. spui ca-s facute de niste copii de clasa a patra, atat de bine gandite sunt puse pe sticla 😀

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.