Vocea Romaniei

Inca o emisiune din ciclul ,, ca ciupercile dupa ploaie ”, unii canta, altii se prefac, cativa chiar plang..ce mai emisiune de succes. Butonand telecomanda am vazut totusi ceva diferit si interesant la emisiunea Vocea Romaniei…. Scaunele , fotolile in care stau Brenciu si compania sunt interesante si ar fi foarte utile la casa omului.
Ce au aceste fotolii diferit de cele clasice ?..pai apesi un buton si te intoarce invers, adica cu spatele, de multe ori acest sistem mi-ar fi de ajutor. Cred ca as folosi zilnic un astfel de scaun, mai ales atunci cand sunt bombardat cu intrebari de catre prietena mea. Poate inchide Protv-ul emisiunea si vor scoate la vanzare scaunele……….

23 comments

  1. Corectez: ce atitudine vei lua referitoare la remarca in legatura prietena ta. Dar merge si asa… de fapt, fara ”;)”

  2. Adica sa caut alta prietena ?…probabil ca ,, alta ” as gasi insa si ,, prietena”..e mai greu..probabil folosim atat de des acest cuvant, incat i-am pierdut sensul, valoarea.

  3. Nu am atacat denumirea ori statutul ei in profunzime, am folosit structura ta. Ce-i drept, „alta” gasesti oricand, poate chiar te gaseste ea pe tine, de multe ori fara intentie manifestata. Cu „prietena” e mai greu. Dar cu „prietena” care sa fie si „iubita” e si mai greu..

  4. Ar trebui sa facem o lista….sunt doar patru scaune, eu nu sunt pretentios, dar daca tot trebuie sa aleg as evita scaunul lui Moga :)….am senzatia ca Moga are un bat in partea dorsal, e mai intepat si…. poate, poate.. isi uita batul pe scaun….:))

  5. Daca te si catapulteaza, asta ar fi mai ceva ca in desene. Cum ar arata Brenciu catapultat? Si sa se zica: „ups, e un bug pe aici, in softu’ din scaun”.

  6. Foarte interesanta emisiunea. Cel mai mult imi place ca ei stau cu spatele si conteaza doar vocea. Evident, scaunele fac totul :P:P

  7. Si daca erau scaune care se invart, de birou, iti mai placeau? Serios, asta ti se pare cel mai important in concurs? Logic ca trebuiau sa existe si astfel de scaune, nu e minune sa inventezi asa ceva.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.