Stiri in prima zi de Craciun

Astazi mai mult ca in alte zile am butonat telecomanda, si tot ,, calatorind” de pe un program pe altul, am avut prilejul sa receptionez cea mai difuzata stire a zilei. Cel putin trei posturi tv au dat stiri cu Basescu si respectiv Ponta.

Stiri romanesti

Nu as putea spune ca sunt un mare consumator de stiri insa parcurg in fiecare zi principalele surse de stiri, rar cand citesc un articol in intregime. In cele mai multe situatii ,, mestec” doar titlul articolului.

Cum se fac stirile Pro tv

De foarte multe ori ne oripileaza anumite stiri, pe care in cele mai multe cazuri le consideram reale. Astazi Pro tv-ul a prezentat o stire cu titlul ,, Tinerii teribilisti de la Timisoara”.

Pentru cine nu urmareste stirile: un barbat s-a aruncat de la un balcon, in Parlament

Stirea zilei: un barbat s-a aruncat de la un balcon, in Parlament. Si tot incidentul a fost filmat.

Ploua. Sau nu

Vai, dar maine ploua, cum sa plecati ? Si m-am amuzat. Ok, ploua. Asta inseamna ca trebuie sa stai in casa de cate ori ploua? Chiar ma gandeam, ce usor se panicheaza acum. De la o banala ploaie.

Femeile conduc o treime din afacerile romanesti

Astazi am avut parte numai de stiri imbecile. De fapt asa e in fiecare zi probabil, numai ca azi am mai citit si eu prin ziare. Stire pe ziare.com : Femeile conduc o treime din afacerile romanesti (nu va dau linkul ca oricum e o porcarie de articol 😉 ). Au si ceva declaratii, procente, bla, bla bla… Ei chiar nu stiu ca barbatii conduc lumea ? Si femeile (surori,…