Stiri in prima zi de Craciun

Astazi mai mult ca in alte zile am butonat telecomanda, si tot ,, calatorind” de pe un program pe altul, am avut prilejul sa receptionez cea mai difuzata stire a zilei. Cel putin trei posturi tv au dat stiri cu Basescu si respectiv Ponta. Problema e ca toate stirile erau identice, adica prezentau niste imagini cu acestia la munte. Imagini care se pare ca au fost postate pe facebook. Sa inteleg ca noi oamenii de rand nu vrem altceva sa vedem decat pe Base cu odrasla cea mica si buzata sezand in zapada..:@) **==, sau pe Ponta stand pe spate..(~~)..ca deh.., asa isi incarca bateriile.

Ba a mai fost prezentat si Nastase..:ar!, ca doar a postat iar ceva pe blog, desi nu prea inteleg cum reuseste sa posteze din celula..Nu conteaza pana la urma, astept sa inteleaga atat reporterasii de doi bani, precum si cei care ii platesc, adica politicienii.., ca noi, votantii de ,, serviciu” ne-am saturat de ei, si macar de Craciun sa ne lase in pace. Si sa pastreze imaginile cu ei pentru familia lor, pentru ceilalti imaginile nu creeaza decat senzatia de voma, nimic mai mult.

3 comments

  1. Pa da, dar in cazul asta nu politicienii sunt de vina, e vina celor din mass media ca difuzeaza asemenea stiri in ziua de Craciun…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.