Coca Cola vrea sa inlocuiasca Pastele cu Mos Craciun ?

Este stiut de toata lumea ca cei de la Coca Cola si-au pus amprenta pe Craciun, mai exact pe Mos Craciun. Acesta din urma era candva verde, dar Coca Cola a reusit sa il faca rosu, culoarea lor. Astazi am descoperit un plan prin care cei de la Coca Cola doresc sa se implice si in personalizarea Sarbatorii de Paste. In viitor de Paste va veni si Mos Craciun, asa…

Brad de Craciun la ghiveci pentru ca iubim natura – Oare o fi asa ?

In general frazele care au in compozitie cuvantul ghiveci, dar le lipseste cuvantul planta sau floare, anunta ceva mai putin placut. Adica anunta un ghiveci, mai de toate si toate praf, asta ca sa ne exprimam pe romaneste. Si totusi unii vor spune ca bradul la ghiveci este o exceptie. Adica doar iubitorii de natura vor face sacrificii sa nu-l omoare pe saracutul bradut, ci vor folosi de Craciun un…

Ce fac vedetele si politicienii in Ajunul Craciunului ?

Cu cateva zile inainte de Craciun am reusit sa surprind cateva vedete si politicieni in activiteatea lor casnica, adica asa cum nu ii stie lumea. Iata lista celor surprinsi si cam ce faceau fiecare :

Cel mai potrivit loc pentru Craciun

Exista multe locuri frumoase pe acest pamant si sunt multi care isi permit sa colinde lumea in cautarea unui loc magic. Seara de Craciun este una aparte, cea mai importanta, frumoasa, magica sarbatoare.

Ruscova Maramures – Craciun dupa rit vechi

Am avut norocul sa petrec cateva Sarbatori de Craciun intr-o locatiea fantastica, atat ca si peisaj dar mai ales ca traditie. In general Maramuresul e un izvor nesecat de traditie, insa exista o parte a Maramuresului mai putin cunoscuta.

Stiri in prima zi de Craciun

Astazi mai mult ca in alte zile am butonat telecomanda, si tot ,, calatorind” de pe un program pe altul, am avut prilejul sa receptionez cea mai difuzata stire a zilei. Cel putin trei posturi tv au dat stiri cu Basescu si respectiv Ponta.

Craciunul exista doar la sat

Sunt adeptul a tot ceea ce este traditional, aceasta poate si din cauza faptului ca mare parte a copilariei am petrecut-o la tara. Si nu oriunde ci intr-un loc magnific numit Maramures. Evident exista multe alte locuri in care traditiile, Craciunul sunt sarbatorite asa cum trebuie.

Clipele frumoase se tin captive in bijuterii

Cu totii avem parte aproape zi de zi de clipe frumoase, uneori sunt lucruri spontane alteori asteptate. Insa exista momente in viata cand se cere sa ,, marcam” acea zi, acea clipa din viata noastra. Probabil fiecare dintre noi are cel putin o bijuterie care i-a marcat un anume eveniment.

Craciun Fericit !

Si La Multi Ani !

Lista de Craciun

Anul asta s-a ajuns la concluzia ca pentru Craciun e bine sa imi fac o lista. O lista cu chestii pe care mi le-as dori drept cadou. 8-> Ca asa e mai simplu pentru toata lumea. Si pentru cei care vor sa imi faca un cadou, ca stiu exact ce sa caute, si pentru mine, ca nu ma trezesc cu vreo chestie care nu imi place. 😀