Ce fac vedetele si politicienii in Ajunul Craciunului ?

Cu cateva zile inainte de Craciun am reusit sa surprind cateva vedete si politicieni in activiteatea lor casnica, adica asa cum nu ii stie lumea. Iata lista celor surprinsi si cam ce faceau fiecare :

Victor Ponta rupea colile din mai multe carti si incerca sa faca o alta carte, evident ,, noua ” carte il avea ca autor pe Victor Ponta.

Traian Basescu pregatea niste sarmale speciale, mai indesate si mai legate sa reziste la trasul cu prastia, sarmalele erau cadou pentru Nastase pentru cand va fi incarcerat din nou.

Nicolae Robu primarul Timisoarei ascutea de zor o drujba stand pe jos intre niste palmieri, nu a reusit ce si-a propus, adica sa doboare toti copacii din Timisoara pana de Craciun.

Mircea Dinescu cu mana pana la cot intr-o ciorba, iar cu cealalta se tine de un microfon in timp ce dadea un interviu condimentat din abundenta cu injuraturi tarditionale.

Ion Iliescu manca de zor, coliva, sarmale ce ii pica in mana, ce sa ii faci unii mai ingrasa porcul de Craciun.

Mircea Badea statea in fata unei oglinzi si se certa cu aratarea din oglinda; ,, ti-am spus sa faci spagatul pe doua tractoare, ti-am spus..”

Bianca Slav plangea in masina, iar la un moment dat a inceput sa urle: ,, iubii iar mi-am prins buzele in usa de la masina…”

Cabral se chinuia sa vopseasca un om de zapada in negru, ca cica asa e originalul.

Ma opresc aici ca mai trebe sa fac si eu ceva pregatiri pentru Craciun, spor la treaba si voua.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.