Cel mai potrivit loc pentru Craciun

Exista multe locuri frumoase pe acest pamant si sunt multi care isi permit sa colinde lumea in cautarea unui loc magic. Seara de Craciun este una aparte, cea mai importanta, frumoasa, magica sarbatoare. Iar o astfel de sarbatoare trebuie traita in locul cel mai deosebit pentru fiecare dintre noi. Probabil ca multi dintre cei cu dare de mana isi pun frecvent intrebarea unde ar putea petrece Craciunul perfect, ca doar banii nu conteaza.

Un Craciun frumos, perfect pana la urma nu prea are de-a face cu banii, si aceasta deoarece locul perfect pentru seara de Craciun este acasa in familie. Da, acesta este locul care in ajunul Craciunului este peste Paris, Tenerife, sau alte locatii de vis. De Craciun totul este magic acasa, indiferent unde inseamna acest lucru, indiferent daca masa e mai bogata sau mai saraca, indiferent daca e frig sau cald, acasa de Craciun este locul magic.

Daca cineva se lauda ca va petrece Craciunul in nu stiu ce statiune exotica, nu il invidiati..mai degraba ar trebui sa il compatimiti. Craciunul nu exista decat intr-un singur loc, iar acela este acasa.

6 comments

  1. Acasă, la bunici, astea sunt locurile la care poftesc. Dar uneori nu se poate si atunci nu avem Crăciun, doar o zi oarecare….din păcate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.