zambesc.com RSS Feed

Cadourile pot influenta viitorul ?

Eu as zice ca da, cadourile primite in copilarie ne pot influenta, o sa vin si cu cateva exemple: multi s-au apucat de muzica ca urmare a unui instrument primit cadou in copilarie. Daca privim un pic in urma, pana nu demult era un cadou foarte la moda pentru fete sa primeasca o papusa Barbie, efectul nu pentru toate, dar unele au ajuns sa isi doreasca sa arate ca o papusa Barbie.

Mai mult chiar s-a ajuns la operatii estetice in anumite cazuri, altele s-au limitat doar sa se imbrace, macheze, etc…Toate astea in combinatie cu multe alte prostii au dat ca rezultat sa avem o generatie de pitipoance.. probabil multi veti spune ca nu e adevarat, e o parere pana la urma, una personala. Nu toate fetele care au avut Barbie au ajuns pitipoance, dar toate si-au dorit sa arate asa.., de asta sunt foarte sigur happy .


Foto : globalpost.com

Anul acesta surpriza, nu prea si-a mai dorit nimeni papusi Barbie de la Mos Craciun, tableta a fost vedeta. Deci nu mai vrem papusi, vrem tablete, sper doar sa nu avem vreo doritoare care sa vrea sa semene cu o tableta. Nu de alta, dar nu prea vad cum se vor descurca estiticienii. Probabil vor face o matrita, asa operatiile vor fi mai simple.., toate pitipoancele vor avea cap dreptunghiular,..happy asa ca o tableta.

, ,
9 Comentarii
 1. Art :

  A zis pe data de 26 decembrie, 2012

  Mai avem si cate un Ken care canta cate o manea, cu sau fara papusa Barbie tot am fi avut generatia de pitipoancea, doar ca unele s-au apucat sa copieze prin operatii estetice niste plasticuri…asta e nivelul cultural.

 2. Catalin :

  A zis pe data de 26 decembrie, 2012

  laughing „domnisoara, ce soft ai pe tableta?”

 3. Ecaterina :

  A zis pe data de 27 decembrie, 2012

  Eu nu cred ca cadourile din copilarie pot influenta viitorul, poate in cateva cazuri da, dar in mod preponderent in mod sigur nu. Cred ca viitorul este influentat de catre o serie de alti factori cum ar fi de exemplu pregatirea scolara, mediul familiar, etc.

 4. nica :

  A zis pe data de 27 decembrie, 2012

  Trebuia sa primesc si eu un ferrari cand eram mic, poate deveneam un producator de masini laughing Interesant articol. Iti doresc sa ai o zi excelenta si Anul Nou sa iti aduca numai bucurii in suflet !!!

 5. dePop :

  A zis pe data de 27 decembrie, 2012

  Multumesc asemenea.

 6. Jorjette :

  A zis pe data de 28 decembrie, 2012

  EU consider că orice cadou ne poate influența viitorul, este foarte posibil ca în urma primirii acestuia să facem o alegere. CHiar și acum dacă primești un cadou o excursie de exemplu în țară sau chiar în străinătate – deja ceva se schimbă…

  Chiar si prea multe dulciuri pot provoca diabet happy

 7. gari :

  A zis pe data de 29 decembrie, 2012

  chestia este in felul urmator … orice lucru ne influenteaza viitorul , cat despre domnisoara de sus tare sunt curios cu ce se ocupa zi de zi .. cum isi „castiga painea”

 8. dan :

  A zis pe data de 1 ianuarie, 2013

  Daca primesti o bomba cadou,clar iti influenteaza viitorul

 9. Daniel :

  A zis pe data de 5 ianuarie, 2013

  E cam…sintetica problema! dePop te respect pentru multitudinea de subiecte pentru articolele tale si, sincer imi fac foarte bine cand le citesc. Sunt inginer de meserie, oare ce cadou am primit cand eram mic de am ajuns sa am o asemenea pregatire?Sa fim seriosi, nu e valabila asta in orice situatie…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*