Suntem de coma, sau in coma..

Astazi stirile Pro Tv au prezentat un incident grav care s-ar fi intamplat unui ministru libanez aflat in vizita pe la noi. Despre ce este vorba: in timpul activitatilor oficiale, plimbarii cu Basescu si toate cele, ministrului libanez i-a disparut haina, lucru care s-a rezolvat imediat, adica a primit o alta haina. Insa pana la sfarsitul intrevederii, actiunii, si cea de-a doua haina a disparut. Stirea nu a fost confirmata de catre autoritatile romane, insa a aparut in presa libaneza. Imi este foarte greu sa accept ca fiind o intamplare reala, insa la noi e posibil orice, parca ar fi un banc vechi. Daca aceasta stire este reala atunci suntem complet pierduti de restul lumii….fara sanse, fara sperante.

15 comments

  1. Nu m-ar mira sa dispara 2 haine…e ceva normal pentru ai nostrii 🙂

  2. Cred ca doua haina a fost luata de la cineva si data ministrului libanez, iar cand proprietarul a vazut si-a luat-o inapoi – in Romania totul este posibil :))

  3. Eu sincer, poate par pesimist, dar m-as fi asteptat sa dispara si o a treia haina la halul in care am ajuns.Mi s-a furat anul asta de sarbatorile de iarna trei coroane de pe usa, mi s-a furat si punga de gunoi de la usa, clanta de la usa scarii, rufele de pe sarma.Deci am ajuns de coma si nu cred ca ne vom trezi prea curand.

  4. Foarte tare faza. :)) Eu n-am auzit de asa ceva, dar totusi nu vad in ce alta tara europeana s-ar mai putea intampla asa.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.