Crima fara pedeapsa

Nu…, nu e vorba de celebrul roman, al si mai celebrului scriitor rus, despre ceea ce vreau sa vorbesc, scriu,… are insa oarece legaturi si cu rusii. Viata asta nu e toata un zambet, chiar deloc, asa ca simt nevoia sa vorbesc si despre ceva care nu prea are legatura cu tematica abordata pana in prezent pe acest blog. Omul pe care eu il urasc cel mai mult si-a serbat ziua de nastere, este vorba de Ion Iliescu. De ce il urasc ? ..Pentru ca in opinia mea dintre toti cei care ne-au condus de la Decebal incoace, Ion Iliescu a facut cel mai mult rau celor care trudesc pe meleaguri romanesti.

Nu vreau sa intru in amanunte, dar o sa amintesc de un singur moment dintr-un sir, in care acest individ a ucis. Iar cel ce ucide este criminal. Intr-o tara civilizata cu reguli si legi cei care gresesc sunt pedepsiti. Momentul la care fac referire din trecutul ,, glorios ” al tovarasului se petrece undeva dupa revolutie, cand sunt chemati minerii la Bucuresti pentru a face ordine. Minerii asculta sfatul bunicutei rosii, vin la Bucuresti si printre altele ucid cativa trecatori, studenti, etc…care au avut ghinionul sa le iasa in cale.

Toate aceste instigari exista inregistrate, deoarece tovarasul a folosit postul public de televiziune pentru a comunica cu ortacii. Nu inteleg de ce nici acum nu a ajuns sa stea macar o zi inchis in puscarie unde ii este locul. Din ce se intampla pe la noi nu m-ar mira daca maine i s-ar ridica statuie. Daca in vremuri de demult cronicarii scriau probabil istoria sub presiune, adica Grigore Ureche ar fi ramas fara ureche daca nu scria ce trebuia,astazi nu pot sa inteleg acesti zombii care vad dar nu realizeaza vinovatia cuiva, parca am fi o tara de orbi si surzi. Mai mult chiar, generatia inteleapta, adica batranii pe care unii trebuie sa ii cumparam daca nu ii avem, vorba vine…practic se inchina acestui tatuc comunist.

De ziua tovarasului Ion Iliescu personal nu am decat o speranta, cand va ajunge in iad sper sa fie cazat la cea mai mare flacara. Aceasta daca iadul are ceva in genul aragazului, adica patru ochiuri cu intensitati diferite,……flacara mare pentru greseli mari.

3 comments

  1. Viata este un zambet, insa poate fi si un zambet negru, un zambet mort, spun asta din propria experienta.

    Spun asta ca sa ofer putina sensibilitate postului tau.

  2. @ Kizi: Bine spus…insa, oricate probleme am avea, trebuie sa ne ridicam si s-o luam de la capat cu zambetul pe buze! Viata e frumoasa!

  3. Ion Iliescu si-a facut datoria cand a auzit ca Ceausescu avea 7 miliarde de dolari in contul tarii si vroia faca o banca concurenta Bancii Mondiale in parteneriat cu Libia.
    In mare cam de aici a plecat tot raul Romaniei pe care Iliescu a putut sa- faca.
    Si legat de ce a zis Kizi…are foarte mare dreptate, zambetul poate sa fie in multe feluri, important este sa stii cum sa-l interpretezi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.