Romanii au talent si amenintari

Haioasa emisiune Romanii au talent are multumiti, dar cum era de asteptat si foarte multi nemultumiti. Si cum juriul are personaje la extreme, adica Mihai Petre si restul nu conteaza, din cand in cand mai apar si unii concurenti nemultumiti care isi spun oful in fata..nu ca ar avea dreptate. Daca in editia trecuta Mihai Petre a primit amenintari de la Cluj, in aceasta editie a venit randul unui timisorean sa il ameninte. Intamplator il si cunosc pe Florin, concurentul de la Timisoara. Este un dansator bun, dar de data aceasta nu a avut dreptate, nu s-a prezentat ,, potrivit”.

Mihai Petre cum ne-a obisnuit deja, exagereaza cu criticile, dar bineinteles acesta e rolul lui. Cat priveste amenintarile, sa nu isi faca probleme probabil au fost uitate deja :))….. Insa pe viitor ar trebui sa fie mai precaut, cine stie poate a treia oara nimereste vreun dansator care il ia la ,,dans” chiar pe scena :D….Desi asta va duce inevitabil la cresterea audientei, daca ar fi sa il parafrazez pe Andi Moisescu.

12 comments

  1. Usor, usor a devenit antipatic Mihai Petre, faza de la Cluj mi s-a parut aranjata initial, ar fi fost interesant daca macar l-ar fi urcheat un pic pe Mihai Petre cel care s-a revoltat.

  2. Chiar nu a avut nici o treaba cu dansul domnul din Timisoara. In juriu’ fiecare are rolul lui si fiecare judeca din punctul lor de vedere.

  3. Ma, e bine, divertismet, chiar imi place foarte mult, dar cand vad niste tampiti care nu stiu ce dracu cauta acol… imposibil… aia nu au ce sa faca acasa?

  4. Este el mai critic, dar isi face meseria bine si este un perfectionist! Sincer, si pe mine ma apuca dracii cand vad asa participanti! Chiar imi vine sa schimb canalul, asa cum si lui ii vine sa paraseasca scena! Aia care se supara, inseamna ca au probleme serioase…adica chiar cred ca sunt talentati cand de fapt ei sunt varza 😛

  5. @Marian si @Cosmin Mihai Petre este pus sa faca asta. Trebuie sa fie si unul care sa critice.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.