De ce sunt eu de acord cu amnistia ?

Probabil multi dintre voi se vor grabi sa ma apostrofeze, eu zic ca totusi trebuie sa ne gandim foarte bine. Eu am aprofundat acest subiect si dupa cateva minute de meditatie pe colacul de la baie, pardon colacul de salvare al politicienilor…Am ajuns la concluzia ca amnistierea infractorilor din Romania este obligatorie. Da, obligatorie si vorbesc in numele Poporului Roman..Toti coruptii, toti hotii, mai pe scurt toti politicienii trebuie amnistiati….

Meserii ai caror practicanti ajung in marea lor majoritate la puscarie

Nu m-am gandit niciodata ca o anumita meserie poate influenta pe cineva in asa fel incat acesta sa devina infractor. Da, pare de domeniul fantasticului, insa daca punem cap la cap lucrurile, realitatea confirma ca anumite ocupatii genereaza infractori. Sau invers anumite ocupatii sunt cautate de infractori. Nu e vorba de niciun studiu, e pur si simplu o constatare personala. Toata lumea stie ca 2 din

Nu va vindeti votul, dati-l gratis

Cam acesta e sloganul politiei care vrea sa descurajeze fripturile si bericile in schimbul votului. Daca primiti un produs care are valoarea mai mare de 10 lei din partea unui candidat riscati sa faceti 5 ani de puscarie.

Mila dar si bucurie

Astazi am primit o veste care m-a bucurat, dar in acelasi timp am simtit oarece mila. Nu doresc raul nimanui, dar as minti ca nu m-am bucurat dupa ce am auzit stirea care anunta ca Adrian Nastase va intra la puscarie.

Crima fara pedeapsa

Nu…, nu e vorba de celebrul roman, al si mai celebrului scriitor rus, despre ceea ce vreau sa vorbesc, scriu,… are insa oarece legaturi si cu rusii.

Viata in puscarie

Romania: – table, sah, septica – alcool din pasta de dinti -beepuri cu cei de acasa SUA: -violuri -droguri Filipine: