zambesc.com RSS Feed

Mila dar si bucurie

Astazi am primit o veste care m-a bucurat, dar in acelasi timp am simtit oarece mila. Nu doresc raul nimanui, dar as minti ca nu m-am bucurat dupa ce am auzit stirea care anunta ca Adrian Nastase va intra la puscarie. Cred ca multi romani simt ca s-a facut un pic de dreptate, foarta putina dar e totusi ceva. Daca ar fi dreptate 100% atunci toti parlamentarii si senatorii ar fi cu bratari la maini si pijamele dungate. Istoria Romaniei de dupa ’90 e una care mie personal imi provoaca greata.

Desi istoria este una din pasiunile mele, imi e greu sa accept prostia si nivelul de toleranta la care s-a ajuns..daca ar fi sa il parafrazez pe Eminescu, atunci as mai avea un singur dor; as vrea ca si Iliescu sa plateasca macar pentru 1% din raul facut…..Cu restul cum ar fi Udrea, Base…poate se mai intampla ceva si pana la urma vor plati….insa Iliescu e cam la capat de drum.

Totusi ma intreb va face Nastase puscarie?…..sau poate va face rost de o hartie de la un spital de ”dusi cu pluta”, sau un alt artificiu doar sa scape ?

,
11 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 21 iunie, 2012

  uite ca a incercat alta solutie…mai naspa, pacat ca nu i-a reusit, acum s-ar putea sa-i fie mai rau…

 2. dePop :

  A zis pe data de 21 iunie, 2012

  Nu doresc moartea nimanui, dar Nastase a contribuit la moartea multora dintre noi si aceasta ca urmare a furturilor din avutia noastra. Cat priveste sinuciderea eu nu cred in asa ceva, e un gest disperat dar mai degraba unul patetic, cati sinucigasi nu isi nimeresc capul..?…mai ales ca nu are un cap mic…….repet nu ii doresc raul, dar ar trebui sa simta si el cum au simtit si simt altii din cauza lui…….si a celor ca el.

 3. Roxana :

  A zis pe data de 22 iunie, 2012

  Mila? de ce?cei care sunt la putere cred ca pot face tot ce vor fara sa existe consecinte…

 4. Laura :

  A zis pe data de 22 iunie, 2012

  eu nu ma bucur pentru raul altcuiva si mai ales cand stiu ca totul e de fatada sa inchida gura targului si ca oricum o sa scape

 5. Roxana :

  A zis pe data de 22 iunie, 2012

  „.sau poate va face rost de o hartie de la un spital de ”dusi cu pluta”, sau un alt artificiu doar sa scape ?”

  Se pare ca a ales artificiul! happy
  Nu e exclus nici sa recurga la hartie, acum are si de ce…

 6. raducu :

  A zis pe data de 22 iunie, 2012

  Sigur va incerca sa scape dar oricum aproape toti de la putere ar merita puscarie.

 7. Carina :

  A zis pe data de 24 iunie, 2012

  pentru mine nu e nici un pic de mila pentru acest om

 8. Adina :

  A zis pe data de 25 iunie, 2012

  As fii simtit mila sincer..pentru ca e omenesc..dar cand ma gandesc la cate a facut la viata lui si la cum a trait..mi trece repede!happy

 9. Daniel :

  A zis pe data de 25 iunie, 2012

  E simplu, Nastase nu va face puscarie : Acum ca a incercat sa se sinucida, probabil va obtine un certificat cum ca ar fi luat-o razna…Sa fim seriosi, doar traim in Romania !

 10. Roxana :

  A zis pe data de 25 iunie, 2012

  Cam asta ar fi urmatorul pas, dar e cam previzibil pentru gusturile lui Nastase! Omului ii place sa ne surprinda! happy

 11. Laurentiu :

  A zis pe data de 26 iunie, 2012

  Mila? Eu speram la asta de cativa ani…pana cand n-o sa-l vad dupa gratii, nu-mi mai fac oarece sperante…ma rog, multi merita sa fie in situatia lui.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*