zambesc.com RSS Feed

Nu va vindeti votul, dati-l gratis

Cam acesta e sloganul politiei care vrea sa descurajeze fripturile si bericile in schimbul votului. Daca primiti un produs care are valoarea mai mare de 10 lei din partea unui candidat riscati sa faceti 5 ani de puscarie. Deci puteti primi un pix dar nu si un stilou, puteti accepta o cana dar nu si vreo oala ca e grav. Ma intreb cum isi vor gestiona dreptul de vot babele de la sat, inainte il dadeau pe o galeata si o matura, acum pe ce vor da pretioasa stampila ?

La fel si cei din biblioteca satului, sau bar cum ii mai spun unii, pana acum totul era simplu, votul pentru jumate de posirca,..ce vor face acesti oameni, cui sa isi dea votul. Cred ca nu au decat o singura solutie, votul il vor da celui care minte cel mai mult..happy…Desi daca ma gandesc bine si pana acum tot acolo a mers votul.

,
2 Comentarii
  1. Ionut :

    A zis pe data de 19 noiembrie, 2012

    Adevarul ca decat sa te vinzi pe 10-20-50 de lei, mai bine il oferi gratuit.

  2. Daniel :

    A zis pe data de 20 noiembrie, 2012

    Pe nimic vor da votul…exact pe nimic! Pentru ca si minciunile, votul acesta, ei, totul e un mare NIMIC!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*