Lista mincinosilor

Nu cred sa fi incercat pana acuma nimeni sa faca o lista a mincinosilor, ceva in genul: Timisoara top 100 mincinosi, nume, prenume, etc. Dar anumite lucruri se rezolva de la sine, adica topul mincinosilor, listele exista, sunt mai peste tot si nu doar in Timisoara. Mai mult chiar cei mai mari mincinosi se prezinta de buna voie si nu doar cu numele, ci si cu poze care mai de care, ca doar imaginea face cat o mie de cuvinte.

Iata imagini cu una din listele mincinosilor :

Aceleasi fete, aceleasi caricaturi, nimic nou, parca am fi intr-un carusel iar in jurul nostru s-ar invarti corbii…
Daca nu va regasiti pe lista, eu zic ca e motiv de bucurie, inseamna ca e posibil sa fiti oameni corecti, cu principii si caracter.

5 comments

  1. e o tara plina de idioti. si cei mai mari idioti se afla la putere. nu prea avem cum scapa de ei. daca ne uitam la generatiile care vin din urma, despre care se spune ca reprezinta viitorul… iti vine sa plangi! poate intr-o mie de ani o sa fie mai bine!!!

  2. Inmulteste cu zece…(cred ca sunt prea indulgent) cu 50 si imagineaza-ti ce liste sunt in Bucuresti. Nu cred ca ai vrea sa sti…dar pe niciuna dintre ele nu ma regasesc si, spre bucuria si respectul meu, nici pe tine…!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.