Corina – A ta, sau un cantec cu text de doi bani

Nu vreau sa ii supar pe fanii cantaretei, dar ultima piesa, hit cum vreti sa ii spuneti are un text de doi bani. Un fel de manea, la text ma refer. Nu contest calitatile vocale ale cantaretei, dar mai toti o lauda de parca ar fi platiti, desi in realitate textul e jenant.

Iata un vers cheie :

,,Si da-ti silinta boy in caz ca vrei s-o…”

Mai tot textul e in genul acesta, si numai ce in urma cu vreo doua saptamani multe minti luminate ale muzicii discutau in emisiunea lui Andi Moisescu Apropo Tv, despre ce texte erau in piesele lu’ Genius, Andree si altii din perioada aceea. Vai ce orbil, vai ce groaznic a fost…, acum nu mai e asa ceva…pai cum ? Intreb si eu,..textul ultimei piese lansat de Corina nu zgarie pe urechi ?

Cum spuneam si mai sus nu contest calitatile vocale ale Corinei Bud, ale calculatorului sau ce mai foloseste,..dar textul, textul e de doi bani. Ca mai, tot timpul face playback si copiaza tot ce prinde de pe la Madonna sau alte dive, fie ca e vorba de vestimentatie, fie ca vorbim de muzica, asta e alta poveste.

Pana la urma are succes si asta e cam tot ceea ce conteaza pe la noi, poate pe viitor mai umbla si pe la text, plus de asta un pic mai moale cu laudele si alte artificii de diva.

8 comments

  1. mi se pare oribila melodia, mai ales ca ea se vrea o nematerialista, si stim cu totii ca este, cea mai mare materialista…

  2. Intr-adevar ca nici eu nu am inteles niciodata ce vad unii la ea. A aparut si asa peste noapte, cu o atitudine diasta exagerata ca sa iasa in evidenta…si cam atat….

  3. Am vazut ca de putin timp muzica romaneasca a inceput sa o ia din nou in directia de altadata. Adica din ce in ce mai multe piese in limba romana si tot asa. Nici nu stiu ce sa zic si anume.. daca e bine sau daca e rau., cert este ca ma cam plictisisem de acelasi „house” trist, care nu imi mai trasmitea nimic sau mai bine zis ma plictisea ingrozitor.

  4. Solutia? Asculta muzica instrumentala…nu cred ca trebuie sa-ti spun pe cine anume, dar ar merge un Vangelis, nu?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.