Vrei muzica ? Inseamna ca vrei Deezer

Personal nu cunosc persoana care sa spuna ,, nu’’ cand vine vorba de muzica. Este adevarat ca e vorba de diferente in ceea ce priveste gusturile, insa toti vrem muzica oricand si oricum, adica nu conteaza ca suntem in masina, pe strada, in dormitor sau la birou, muzica potrivita e intotdeauna binevenita.

Corina – A ta, sau un cantec cu text de doi bani

Nu vreau sa ii supar pe fanii cantaretei, dar ultima piesa, hit cum vreti sa ii spuneti are un text de doi bani. Un fel de manea, la text ma refer.

Tratament cu ajutorul muzicii

Am tot citit, auzit despre diverse efecte mai putin cunoscute pe care le poate avea muzica. Adica unele plante cresc mai bine, in alte situatii vacile dau mai mult lapte, etc. Astazi am citit un articol despre efectele muzicii pentru sanatatea noastra

Mi-am luat gramofon

In sfarsit am reusit sa imi iau si eu un gramofon, este functional, nu consuma curent, deci e perfect. Daca aveti vreun eveniment care necesita ambianta, muzica, va pot ajuta

Mihai de la HI-Q sau bolovanul din muzica romaneasca

Astazi in cadrul emisiunii Apropo Tv s-a vorbit de muzica romaneasca de acum 15 ani, adica perioada de inceput a multor formatii, interpreti, etc.

Cand si unde sa traiesti…

Natura ne face sa fim mai tot timpul interesati de ceea ce nu avem, uneori insa pe buna dreptate, de voie sau de nevoie ne gandim sa ne cautam un alt loc caruia sa ii spunem viitor,… casa, etc.

National FM si muzica romaneasca

Sunt ascultator fidel al postului de radio National fm si aceasta datorita faptului ca difuzeaza doar muzica romaneasca, sau cel putin asta am crezut pana acum cateva zile.

Daca Elvis traia…

Sunt unul dintre cei care asculta cu mare placere muzica Regelui. Indiferent de starea in care ma aflu Elvis prin muzica lui ma face sa imi revin…As putea spune ca Regele vindeca prin muzica sa. Probabil ca multi fani isi pun intrebarea : daca Elvis traia ?….E greu de dat un raspuns, insa de un lucru sunt sigur, de fapt de doua lucruri.

Ad Litteram – Rani cicatrizate

De ascultat Ad Litteram – Rani cicatrizate. Daca sunteti fani, evident.

DOC – Scapat de sub control

Pentru pasionati, evident. DOC – Scapat de sub control