Vrei muzica ? Inseamna ca vrei Deezer

Personal nu cunosc persoana care sa spuna ,, nu’’ cand vine vorba de muzica. Este adevarat ca e vorba de diferente in ceea ce priveste gusturile, insa toti vrem muzica oricand si oricum, adica nu conteaza ca suntem in masina, pe strada, in dormitor sau la birou, muzica potrivita e intotdeauna binevenita. Pentru toti aceia ca mine, adica persoane care se ,,trateaza’’ aproape non-stop cu muzica va recomand o noua sursa de tratament, mai exact muzica fara limite.

Deezer este unul din cele mei populare servicii de streaming audio din lume. Acum putem beneficia si noi de el, datorita parteneriatului incheiat intre Orange Romania si Deezer. Ai acces la peste 20 de milioane de melodii.., deci muzica cat cuprinde, orice si oricat fara limite. Daca ai telefon, tableta sau laptop, ai si multa muzica.

Deezer iti ofera acces nelimitat la muzica timp de 6 luni, daca iti faci abonamentul Pantera sau Pantera pentru iPhone pentru 24 de luni la Orange. Deci vorbesti, iar cand te plictisesti de vorbit asculti muzica. Si aceasta pentru toti cei care isi fac abonament Pantera, sau isi prelungesc un abonament Pantera pe 2 ani, fara tragere la sorti sau alte minuni – primesc garantat Deezer pe 6 luni. Daca ai un alt tip de abonament decat Pantera, dar vrei muzica poti avea acces la Deezer Premium cu o optiune de doar 4,99 euro cu tva inclus/ luna. In curand va fi disponibila optiunea Deezer Premium + si pentru PrePay, nu ramane nimeni ,, netratat” cu muzica. 🙂

Poti asculta muzica oricand, chiar si atunci cand nu esti conectat la net, poti crea playlisturi si descarca ce melodie vrei, totul fiind simplu si la indemana. Mai multe informatii se pot vedea chiar la sursa, adica pe site-ul Orange.

Un lucru ce l-am omis, prin Deezer te poti conecta si la unele posturi de radio, te poti conecta la contul tau de Facebok, deci prietenii tai pot fi la curent cu ceea ce iti place. Iar cel mai important lucru in opinia mea este ca ai acces la cele mai noi albume, deci nu doar multa muzica ci si noutati muzicale.

14 comments

  1. Deezer, e mult mai complex, ai muzica pe telefon, tableta, poti descarca, etc. Se poate face cont gratuit pentru o perioada.

  2. Pana acuma merge bine, sunt curios cat timp si cat va costa cand iese din perioada de gratie 🙂

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.