Realitatea Tv pe primul loc

Realitatea tv a devansat concurentul direct Antena3 in ceea ce priveste audienta, astfel ca in luna august a fost lider de piata la sectiunea stiri, iar la general fiind pe locul 3 dupa posturile generaliste Pro Tv si Antena1.
Cu toate acestea pe mine personal nu m-au convins deloc, in opinia mea Realitatea tv are cele mai slab pregatite moderatoare, as spune chiar si cele mai antipatice, ceea ce face ca eu de exemplu sa urmaresc doar o eventuala stire si atat.
Modul de abordare, prezentare a unui subiect este total neprofesionist, fals, se vede cu ochiul liber ca acele domnite habar nu au despre ce vorbesc, in plus au un comportament flegamatic……cel putin asta se vede pe ,, sticla”. In general astfel de abordari, comportamente, sunt caracteristice celor care si-au prins urechile, sunt depasiti de situatie.

13 comments

 1. Ce naiba ma, este vreo televiziune romaneasca care merita locul 1? Antena 1/3, RealitateaTv, ProTv, PrimaTv & co sunt niste rahaturi de care nici nu merita sa discuti.

 2. Dan :@

  Audienta, cifrele dau aceasta clasare, acum nu o sa ii pui pe locul doi daca au cea mai mare cota de piata……nu e ca la scola sa atingi anumite performante

 3. @Claudiu e o chestiune de obisnuinta. Daca o sa mananci rahat toata viata, pe la 80 de ani o sa zici ca tie iti place rahatul.

  Ia uite-te pe CNN si BBC cateva zile si mai zi dupa ca iti place Realitatea.

  Si cand spui ca iti place Realitaea, ce mai exact iti place la ea? Cumva ca prezinta realitatea nealterata?

 4. De vreun an si ceva nu ma mai uit la realitatea, in schimb ma uit la concurenta doar pentru compozitia stirii sau sa vad in cine mai „da”. In rest…urmaresc jurnalele de pe PRO, TVR si cam atat.

 5. Pana la urma toata aceasta lauda din partea Realitate tv ( au si un promo mai nou)..nu urmareste decat banii clientilor care doresc publicitate. Agentiile de publicitate tin cont de aceste date atunci cand impart bugetul clientilor…in plus este o manevra publicitara pentru post, romanul vrea tot timpul ce e mai ,, bun”…..ce e pe primul loc…..

 6. Per ansamblu nu cred ca sunt peste Antena 3. Se poate sa fie adevarat pentru luna august, insa cum spunea cineva mai sus, sunt mult sub A3 la multe capitole!

 7. Eu pe realitatea urmaresc doar stirile, ceea ce spui despre moderatoare am observat si eu. Felul cum taie cuvantu la invitatii lor… si multe altele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.