Moda si kilogramele in plus

Nu sunt specialist in moda insa nu am cum sa nu reactionez cand vad domnite care au cel putin 50% peste greutatea optima, insa ele insista sa se infatiseze in fata tuturor in haine mulate , chiar transparente. Nu am nimic cu cei care au kilograme in plus, este o boala si aceasta pana la urma, insa nu cred ca e ok sa te imbraci in haine mulate.

Astazi am avut parte de cateva astfel de privelisti care aratau de parca eram la bowling iar cineva lansase doua bile pe aceeasi pista, iar acestea se bateau intre el. Ai senzatia ca vor plesni pantalonii iar bucile vor scapa pe afara, iti este frica sa mergi in spatele celei care se vrea a fi sexy, dar in schimb poate tulbura metabolismul celor din jur. Nu vreau sa par misogin,…. dar fetelor, e ok sa fii mai plinuta, insa imbracati haine mai largi, poate mai inchise la culoare fara transparent si mulat.

3 comments

  1. Da am si eu astfel de specimene pe la scoala, dupa ce ca grasimea sta sa iasa peste tot se mai imbraca si in haine mulate, dar pe bune numai din astea poarta, eu cred ca grasimea le afecteaza si creerul…:)):)):))

  2. La scoala e la scoala Gyna, insa nu ti-ai dorii sa vezi o doamna de 50 de ani, cu peste 30 de kg in plus, care poarta haine mulate si transparente :))

  3. Asta cu imbracatul tine si de bun simt pana la urma.Ma gandesc…oricine atunci cand iese pe strada nu trebuie sa produca repulsie, de ce ai vrea sa faci asa ceva?!
    Daca esti tripla decat ar trebui nu spune nimeni sa te zidesti in casa dar sunt tone de haine care te ajuta sa ascunzi asta nu sa evidentiezi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.