Fularele au fost interzise ?

Astazi am aflat si eu ca fularele cica nu ar fi la moda. Nu prea m-au interesat niciodata ultimile tendinte in materie de moda. Tot timpul m-am imbracat cum mi-a placut mie si nu la cei care dicteaza tendintele. Fularul il port cand cred eu ca e nevoie, evident totul tine de vremeaa de afara. Nu am asortat niciodata fularul cu pantaloni scurti, sau cu vreun tricou. Astazi am avut…

Femeile si lenjeria intima

Cand e vorba de haine, moda, femeile sunt cele mai privilegiate si mi se pare normal acest lucru. Daca ar fi sa facem un inventar al magazinelor care comercializeaza exclusiv haine pentru femei raportat la magazinele care ofera doar vestimentatie pentru barbati, raportul e cel putin 5 la 1.

Silicoanele si moda

Butonand telecomanda, la un momendat am dat peste un titlu mare ,, silicoanele nu mai sunt la moda”.

Moda si kilogramele in plus

Nu sunt specialist in moda insa nu am cum sa nu reactionez cand vad domnite care au cel putin 50% peste greutatea optima, insa ele insista sa se infatiseze in fata tuturor in haine mulate , chiar transparente.

Prostuta sau Cruduta

Probabil mai toata lumea a vazut-o la tv sau a auzit de Daniela Crudu, initial a fost pe post de clovn la o emisiune, sau mai degraba prostuta emisiunii, clovnii fiind mai destepti si haiosi.

Buze umflate

Nu, nu am ramas cu buzele umflate, sau cel putin nu despre asta e vorba acum. Am tot incercat sa inteleg de ce si pentru ce se mutileaza multe dintre femei. Nu pot sa inteleg, sa vad de fapt frumuseata unor buze umflate cu botox sau mai stiu eu ce. Cum poate sa arate bine asa ceva, buza superioara ,, in vant” scoasa la ,, atac” sau lasata ca si…

Culorile anului

Nu am priceput niciodata cine si cum decide care este culoarea sau culorile anului in moda. Oricum personal nu tin cont de acest lucru, insa mai peste tot se discuta pe aceasta tema.

Poseta ideala

De fapt poseta ideala pentru gurmanzi. Stai la coada la sosete, mai bagi o bucatica de cascaval in gura. E coada la ziare, bagi repede o chiftea… Si trece timpul.

Tricoul cu penis

Labarii fascinati de blugii cu penis au de acum un nou articol vestimentar la dispozitie. Tricoul cu penis.

Colectie de cercei

Stiu, probabil ca e cam gay dar tot va prezint o colectie unica de cercei. Si nu, cerceii nu sunt ai mei, pozele le-am adunat de pe internet. 😛