Silicoanele si moda

Butonand telecomanda, la un momendat am dat peste un titlu mare ,, silicoanele nu mai sunt la moda”. Nu stiam ca au fost vreodata silicoanele la moda; sa te lauzi ca ai silicoane nu imi pare deloc un subiect care sa avantajeze o persoana.
Dimpotriva, ajustarea unor imperfectiuni nu e un subiect cu care sa te lauzi….Asta e, vroiam sa imi pun si eu silicoane dar daca nu mai e la moda…renunt. Cred ca mi-as fi pus silicon in scaunul de la masina sau in manerele de la ghidonul bicicletei :-P.

10 comments

  1. Si acum fetele cele multe, pentru ca vor sa fie in pas cu moda, bineinteles, vor da fuguta la medicul estetician sa-si scoata minunatiile… ­čśë

  2. Eh mai sunt si unele care isi pun doar pentru ca vor si mai mult, deci ele nu au de ce sa se simta rusinate. Oricum eu personal sunt contra lor, dar in fine e doar parerea mea.

  3. Chiar nu vad de ce a avea silicoane este un motiv de lauda, chiar ai subliniat bine si tu acest lucru. Cum poti sa te lauzi in fata unei tipe „auzi fata, sa stii ca eu am sanii la fel de frumosi ca ai tai, chiar daca mi-am pus silicoane”, mi se pare mai mult decat jenant.

  4. @ Yamasha: Raspunsul meu este acelasi ca cel de deasupra ta. Decat sa iti faci implanturi, ai putea macar sa-ti iei niste suplimente si sa faci sala…Sau e prea mare LENEA?

  5. daca cu silicoanele vor sa iasa in evidenta treaba lor si a celor care le preciaza dupa podoaba din dotare. vor fi destui si destule pentru care era siliconului nu va apune prea curand

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.