zambesc.com RSS Feed

Culorile anului

Nu am priceput niciodata cine si cum decide care este culoarea sau culorile anului in moda. Oricum personal nu tin cont de acest lucru, insa mai peste tot se discuta pe aceasta tema.
Care o fi modalitatea de alegere a culorii…tragere la sorti ?………., sau se intalnesc cei mai cei guru in moda si dau verdictul dupa un chef cu manechinele. Sau pur si simplu se uita Bote sau ceilalti din breasla in depozit si in functie de stoc stabilesc de ce trebuie sa scape.
Din ce am citit, se pare ca rozul, portocaliul si rosu ar fi culorile anului 2011……Deci daca am un sacou roz, camasa rosie si pantaloni portocalii..as cam fi la moda…sau doar vazut ca o persoana care necesita imediat tratament de specialitate ?
Cum ar fi daca toti am avea cate ceva roz, culoarea de baza, principala in 2011 ? Cred ca o mare parte dintre noi ne-am imbolnavi……….nu imi place roz si nu as putea purta nimic care sa aibe aceasta culoare. Din pacate in 2011 eu nu o sunt la moda, dar ma simt excelent in hainele purtate.

, , , ,
7 Comentarii
 1. Ana-smart trike :

  A zis pe data de 1 august, 2011

  Cu rozul sunt de acord, cu celelalte nu prea laughing)

 2. georgiana :

  A zis pe data de 1 august, 2011

  laughing) Da, da..am face cozi la oftalmologie !!

 3. Anunturi :

  A zis pe data de 1 august, 2011

  Ar merge rosu, galben si albastru. tongue

 4. Elec :

  A zis pe data de 1 august, 2011

  Dupa mine ee o prostie chestia cu culorile.E importanta sa placa ochiului

 5. Bogdan :

  A zis pe data de 1 august, 2011

  Moda nu e ce spune Bote sau alti „creatori”. Moda inseamna sa te imbraci cum iti place, cum te simti bine. Daca anul asta se poarta chilotii peste pantaloni, sa fiti siguri ca o sa vedeti destule persoane purtand asa ceva, pentru ca e „la moda”. Cat de absurd!!!

 6. dianacretu :

  A zis pe data de 2 august, 2011

  „Deci daca am un sacou roz, camasa rosie si pantaloni portocalii..as cam fi la moda” …. Oh, nu!
  Eu imi iau angajamentul ca n-o sa fiu la moda anul asta!

 7. larisadenise :

  A zis pe data de 2 august, 2011

  Privite individual, imi plac culorile. Sunt vesele, de vara. Dar laolalta e deja tiganie. Poate sa spuna Botezatu ce vrea el, eu tot nu le pun gramada pe mine.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*