Prostuta sau Cruduta

Probabil mai toata lumea a vazut-o la tv sau a auzit de Daniela Crudu, initial a fost pe post de clovn la o emisiune, sau mai degraba prostuta emisiunii, clovnii fiind mai destepti si haiosi. Atunci mai toata lumea explica ca aceasta joaca un rol, insa dupa aceasta emisiune se pare ca rolul i-a placut atat de mult incat a ramas la acel nivel de inteligenta si in viata de zi cu zi.
Faptul ca mai apare in diverse emisiuni sa isi confirme inca o data criza de neuroni in care se afla nu ma surprinde.
Dar mai nou cocheteaza si cu moda; nu inteleg care este criteriul de alegere a unei persoane care sa faca prezentare de moda. Eu stiam ca trebuie sa arati bine, sa nu fi deloc durdulie si sa nu ai deloc barbie dubla…….Am impresia ca daca s-ar pune un obstacol de nivelul celor folosite in laborator pentru soareci in calea ,, vedetelor noastre” cand merg spre vreo televizine….sigur nu ar mai ajunge la destinatie, s-ar rataci in labirintul pe care un soarece il parcurge in cateva secunde.

3 comments

  1. Crudu intră la categoria parașute atârnătoare. Mai exact din câte am citit fata a urcat pe scara societății mînuind bara de dans din cluburi. Ulterior a intrat în Dumnezeu știe ce anturaje și nu mă pronunț asupra a ce o fi făcut pe acolo și a ajuns pe sticlă. Dar faptul că toți gherțoii și toate curvele sunt la noi pe tv nu e nici secret și nici un lucu dezagreat de majoritate se pare.

    De aici până la modă nu e decât un pas, pentru că manechinele alea care nu beu decât apă cu lămâie e niște proaste fă fată. Ălea se chinuie pe la case mari gen Armani, Gucci în loc să stea aici să apară în CanCan și să facă furori cu interlopii.

    Da, nici eu nu-mi explic cum de fetele astea prezintă modă. Cred că doar notorietatea le pune acolo sau disperarea unor creatori de modă.

  2. majoritatea celor care ajung pe sticla, ajung din pat…mai ales pitipoancele de dorobanti..nimeni nu le aduce acolo ca sunt bune moderatoare, ci ca sug…bine

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.