Cu cine socializam pe Facebook ?

Ca mai toti am si eu cont personal pe facebook, insa nu prea accept ,, prietenii” fara sa ii cunosc. Adica am o lista destul de restransa. Astazi am primit o imagine interesanta, de fapt e unul din motivele care ma fac sa fiu mai reticient cu ,, prietenii ” necunoscuti. Nu ca ar fi o problema pentru mine, nu e cazul, insa ma gandesc la multe persoane tinere si naive care socializeaza cu feti frumosi si printese carora le lipsesc dintii din gura si parul de pe cap.
Iata si imaginea cu pricina :

Probabil ca fetele de mai sus s-au uitat invers in buletin,..poza e o gluma insa pe internet, facebook,…totul e posibil.

12 comments

  1. Aceasta poza ar trebui sa o primesca orice persoana care isi face pentru prima oara cont pe facebook :))

  2. Mai grav e cand ele/ei totusi arata bine, poate chiar si stiu sa scrie/sa vorbeasca dar sunt „goi” pe dinauntru sau au intentii cel putin ciudate daca nu chiar periculoase. Poza asta poate fi luata si ca o metafora. Imi aduce aminte de o replica dinTwin Peaks: „Bufnitele nu sunt ceea ce par a fi” ­čśŤ

  3. Diana :@ Diferenta intre nebuni si normali nu e data de gandurile pe care le avem, ci de partea pe care o punem in practica… Toti derapam in mintea noastra, insa nu toti punem derapajele in practica. Facebook-ul, e un canal prin intermediul caruia multi isi manifesta derapajele sub protectia anonimatului…………….Orice ,,goanga” din viata reala isi va ,, croseta” o imagine de printesa pe net……ca balta e plina. Regula e valabila in ambele sensuri, atat printi cat si printese….

  4. Facebook ca orice alte retele de socializare raman o lume virtuala in care oricine poate sa fie cine vrea sa fie …

  5. Foarte bine ca nu accepti..nici eu nu accept pentru ca e facebook ul meu…automat am prietenii mei si nu sunt obligata sa dau accept!

  6. ce tare e poza :)))) dar asta e realitatea niciodata nu stim cu cine vorbim

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.