Mare eveniment la Timisoara – Prospero a ieftinit painea

In cateva randuri s-a intamplat ca sa-l critic pe cel mai mare producator de paine din Timisoara: firma Prospero. Criticile mele au fost constructive si pe buna dreptate spun eu…insa de fiecare data au existat comentatori, ba chiar mesaje pe mail care ma acuzau ca e vorba de rautate. Ca sa demonstrez contrariul, astazi voi scrie doar de bine despre firma Prospero.

Prospero Timisoara a ieftinit painea, cel putin asta am constatat eu. Nu stiu daca ieftinirea se aplica la toate sortimentele, dar ,,painea bunicii” pe care am cumparat-o eu aseara era mai ieftina cu 0,20 lei fata de ziua precedenta. Adica 3,8 lei fata de 4 lei. Deci cum eu iau zilnic cate o paine, asta inseamna o economie de circa 73 de lei pe an, inmultit cu 10 ani voi economisi 730 de lei.

Ce sa faci cu 730 de lei ?

Probabil voi pleca intr-o vacanta de vis, nu stiu inca ce sa aleg Paris, Coasta de Azur, sau o croaziera pe Nil..Problema e ca nu prea imi ajung cei 730 de lei economisiti in 10 ani. Dar am gasit solutia, vom manca 3-4 paini pe zi, astfel in 10 ani vom economisi de patru ori 730 de lei, adica circa 2920 lei…:D…suficient pentru o saptamana la Paris.

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.