Este pacat ca femeile sa se epileze ?

Astazi a ,, vuit “ presa pe tema epilatului, aceasta dupa ce un site crestin a publicat un articol pe tema aceasta. Deci e pacat ca femeile sa se epileze, practic in trecut femeile se tineau pentru blana…. Asteptau sa le pice parul dupa care il adunau si faceau un pulovar, manusi, etc. Alta explicatie logica nu vad, in zilele noastre ar trebui sa amendam femeile care nu se epileaza si nu sa le speriem ca vor ajunge in sectorul unde e canicula permanenta dupa viata de pe aici. Personal miristea sau paduricea de pe pulpele feminine imi provoaca niste taifunuri in stomac, ba mai mult uneori .

Sper ca femeile sa nu tina cont de sfatul celor care le recomanda sa ramana impadurite, nu de alta dar asta sigur va duce si la o scadere demografica..Iar scaderea demografica nu e un lucru bun in ochii bisericii, deci regulile se bat un pic cap in cap. Explicatia celor care spun ca e pacat sa ne epilam e motivata de faptul ca dam prea multa importanta ingrijirii corporale..ceva de genul. Pai eu zic atunci sa nu ne mai spalam, sa nu ne mai tundem, sa nu mai folosim pasta de dinti…si asa incetul cu incetul nu ne mai trebuie nici haine, nici case..Ce mai ne intoarcem in copaci si gata.

6 comments

  1. si biserica asta, in loc sa promoveze si sa salveze oameni de la patimi distrugatoare, oameni care se caiesc pentru nelegiuirile pe care le fac, dar au puterea se se indreapte, se ocupa de epilat…

  2. Nu stiu altii cum gandesc si ce imaginatie au, insa eu m-am gandit doar cateva secunde la o femeie neepilata si mi s-a intors putin stomacul pe dos 🙂

  3. Religia – un cult bizar care incearca sa prosteasca oamenii cu teorii fara sens. O sa ajungem maimute si ne mutam inapoi in copaci si in pesteri daca ascultam de sfaturi de genul astuia, venite din partea bisericii cre(s)tine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.