Prospero

Prospero este unul din cei mai cunoscuti producatori de paine din Timisoara. Cu siguranta timisorenii cunosc aceasta firma, am mai scris de ei aici , din pacate nu am scris de bine si sunt nevoit sa revin din nou. Pana la urma va trebui sa imi schimb furnizorul de paine, brutarul, si nu din cauza produselor. Painea e destul de buna desi cam scumpa, insa vanzatoarele in mare parte sunt ,,praf”.

Daca ai nimerit in perioada cand spala ferestrele sau sterg pe jos sau mai stiu eu ce, sa iti iei adio de la gustul normal al painii; acesta va mirosi a Ajax sau alte solutii. In aceasta seara, am vrut sa intru in unul din magazine mai exact in cel din zona Iozefin, insa vanzatoarea spala ceva pe acolo asa ca am renuntat. Dar m-am indreptat catre o alta locatie, magazinul din Piata Doina.

Aici nu spala nimeni, am stat la rand si cand sa comand vanzatoarea stranuta apos cu stropi, in mana dupa care pune mana pe paine…. i-am spus ,, noroc ” cu voce tare iar in gand ,, ca nu m-ai stropit ” am facut stanga imprejur si am plecat fara sa mai iau painea. Poate sunt prea pretentios, dar chiar nu mi se pare ok…………..poate cei care conduc, organizeaza magazinele Prospero faca ceva in acest sens, e pacat totusi…paine e buna, dar servirea lasa de dorit.

5 comments

  1. Mda… nu e prea bine. La noi in oras avem o singura brutarie care mai face paine cum trebuie, si ador gustul painii calde, proaspat scoasa din cuptor.

  2. Luni ajung si eu in TM ­čÖé
    Sincer inca nu am papat niciodata painea lor, insa chiar mi-a trezit interesul spotul publicitar de la TV.

  3. Nu stiam ca au spot tv, cred ca faci o confuzie.., iti recomand tot ceea ce nu contine amelioratori, imi scapa acum denumirea dar e una cu seminte excelenta.

  4. In primul rand nu esti pretentios de loc. E normal, omenesc sa nu vrei sa mananci paine cu aroma de ajax sau cu aroma de saliva.
    Si in al doilea rand ai mers/condus cam mult din iozefin pana in Doina pentru paine.

  5. Am stat la cineva o perioada in TM si stiu cum este painea de la Prospero…este catalogata ca fiind cea mai buna insa eu nu dau painea de aici, din Targoviste, de la o anume brutarie pe nimic in lume!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.