De ce vorbesc mult femeile ?

Am o intrebare care ma ,, bantuie’’ din ce in ce mai frecvent, atat pe strada, la servici dar mai ales acasa, noi barbatii avem parte de ,, recitaluri ‘’ zilnice din partea femeilor ? Daca nu as fi invatat la scoala despre muschi, limba si alte componente ale organismului uman, as fi inclinat sa cred ca femeia are un muschi special care ii actioneaza limba, corzile vocale involuntar, iar ea saraca trebuie sa vorbeasca. Dar in realitate nu e asa, ceea ce nu putem sa stim cu exactitate sunt factorii care declanseaza acea ,, turuiala ‘’ sau vorbire…….desi daca ma gandesc bine as gasi cateva motive, cum ar :

– Iar ai mancat in oras ?.. acum eu mananc singura. taca, taca..
– Iar ai intrat incaltat, taca, taca..
– Iar mananci in sufragerie, taca, taca…
– Iar ai uitat sa ma suni, taca, taca…
– De ce te uitai insistent la ceea care tocmai a trecut, taca, taca….
– De ce nu ii suni pe ai mei…taca, taca..
– De ce bei cola.. de ce te dai cu gel….

Si lista ar putea continua la infinit, noroc ca cineva a inventat castile, si in loc sa auzim aceeasi ,, placa’’ putem asculta muzica preferata. De cearta oricum nu scapam, suntem obligati sa citim pe buze.

4 comments

  1. Cel mai bun raspuns in aceasta situatie: Bine puiu e ca tine!. Chiar daca habar nu ai despre ce vorbeste, intotdeauna sa ii dai dreptate:))

  2. E un lucru mare ca se recunoaste si importanta lor undeva: „…nu putem trai fara ele!”. Exista o explicatie foarte simpla de ce noi toata ziua taca, taca si anume ceea ce ziceati voi mai devreme….adica faptul ca ne lasati sa vbm singure, nu ne ascultati,( „s-au invetat castile”, „Bine puiu e ca tine!. Chiar daca habar nu ai despre ce vorbeste”, „Eu unul raspund cu da! Uneori mai trebuie sa zic si nu si ma dau de gol”) iar data viitoare istoria se repeta…logic,nu!?

    Culmea, intr-un fel sau altul, toti reactionati similar…idem si noi :))))
    Concluzia!? voi cereti taca, taca 😛

  3. lool eu nu cer nimic ..ma-m despartit de ia si o tarfa mia pus capac asa ca mai bn stau singur..pana o sa dea una de mine ca sunt si eu cu suflet si vreau sa iubesc..:P:*

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.