Romanii au un singur defect

Probabil multi vor spune ca defectele romanilor sunt fara numar, eu as zice ca romanii au un singur defect. Cea mai mare problema a noastra a romanilor se numeste : sincronizare…Da, sincronizarea, de fapt lipsa acesteia este defectul nostru. Daca noi am fi perfect sincronizati, adica am protesta toti odata cu siguranta ne-am atinge scopul, dar asa politia a protestat acum cateva luni, profesorii, acum mai bine de un an, iar cei care protesteaza acum nu au suficient sprijin.

Daca macar reuseau sa protesteze o data cu politia, era ,, floare la ureche” sa se manifeste fara ca cineva sa opuna rezistenta. Sau poate macar daca se sincronizau cu protestul lui Mircea Badea, cand a iesit cu pene pe fund in Piata Universitatii, cu siguranta i-ar fi distras pe jandarmi de la protestanti. Pana la urma lipsa sincronizarii e vizibila si la constructia de drumuri si alte astfel de obiective, unii dorm, altii lucreaza. Ce sa ii faci ar trebui sa fie materie de studiu sincronizarea asta.

11 comments

  1. Sunt mai multe probleme la mijloc; de pilda, romanii mai au inca un defect, acela ca se lasa manipulati de televiziuni si actioneaza in consecinta. In Iasi, par example, un partid politic a organizat proteste. Este vorba de PNL, ceea ce nu mi se pare tocmai normal. Si moral mai ales, de vreme ce astia ii vor urma lui Basescu la … ciolan. Pacat ­čÖü

  2. Eu cred ca avem multe defecte, iar cel mai mare este ca nu ne place sa facem treaba in tara asta…ne place sa fim mereu la coada…

  3. Iti dau dreptate. Faza e ca nu suntem un popor foarte unit, am fost… dar vremea a schimbat multi oameni.

  4. Daca vei cunoaste comportamentul, viata, obiceiurile celor din Elvetia, Germania…o sa realizezi ca noi romanii suntem ,, deviati” de la ceea ce presupune normalul.

  5. E simplu daca erau politisti ar fi aruncat caschetele, daca erau profesori ar fi dansat ,, pinguinul”, cel putin astea sunt particularitatile cand e vorba de proteste a celor doua grupuri.

  6. Nu e deloc vorba de sincronizare, asta a fost picatura care a umplut un pahar deja mult prea plin. Sunt de acord cu ei, mai putin cu suporterii, care isi duc propriile meciuri cu jandarmii de cate ori au ocazia sa o faca.

  7. Suntem prea defectuosi…lipsa asta de sincronizare e cauza multor altor defecte pe care nu ma apuc sa le enumar, ca ma enervez. La noi problema e la cerebel, adica mentalitatea, incapacitatea de a decide singuri, incultura, fragilitatea, etc. Romanii sunt poporul care poate fi cumparat cu o galeata portocalie si care, cand vad ca nu se mai poate, actioneaza din instinct ca niste animale. Daca ati vedea un reportaj in Germania despre ce se intampla acum la noi, v-ar fi rusine ca sunteti romani….

  8. Suntem ceva specimene rare, care se tot raspandesc prin toata Europa mai nou depasesc si granuitele acesteia! Si ma refer la cei care distrug incet incet orase intregi!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.