S-a inventat sutienul inteligent

Exista o categorie de persoane aparte pe lumea aceasta, ei sunt numiti specialisti de multe ori, inventatori cateodata, ba unii le spun si oameni de stiinta. Adica persoane cu mult timp si bani, care nu au ce face si se pun pe inventat diverse. Din aceasta categorie fac parte si niste japonezi care s-au gandit ca femeile nu s-ar descurca fara un sutien inteligent.

Femeia eterna enigma

Mai toti barbatii sustinem ca femeia este o fiinta pe care am cucerit-o si gata o cunoastem pe deplin. Insa eu personal inca mai am cateva necunoscute si nu ma refer la femeile din jurul meu,

Cum trebuie sa miroase femeile ?

Trebuie sa recunosc ca la capitolul miros am oarece probleme, adica am momente cand depistez un miros de la distanta. Cand se intampla este vorba evident de mirosuri neplacute. Cu alte cuvinte simt imediat o persoana care nu a folosit un deodorant, sau daca l-a folosit ca la inundatii.

Ce-si doresc femeile ?

Nu vreau sa filozofez pe tema acestui subiect, la teorie se pricep multi, asa ca exista enorm de multe ,, descifrari’’ ale femeilor facute de-a lungul timpului. Totul insa se rezuma la teorie, practica de cele mai multe ori inseamna altceva. Aseara fiind inca in delegatie,

Nimeni nu e perfect, toti vor sa se arda

Ma refer la relatiile dintre femei si barbati, adica mai toti se inseala intre ei. Nu vreau sa fac referire la nu stiu ce vedeta de doi bani de pe la noi, insa problema e una generala se intampla si la oameni normali.

De ce vorbesc mult femeile ?

Am o intrebare care ma ,, bantuie’’ din ce in ce mai frecvent, atat pe strada, la servici dar mai ales acasa, noi barbatii avem parte de ,, recitaluri ‘’ zilnice din partea femeilor ?

Unghii frumoase

In general evit in a imi face o impresie despre cineva fara a cunoaste persoana cat de cat. Insa am si eu cateva repere cand e vorba despre femei.

Defectele femeilor

Nimeni nu e perfect, insa fiind barbat imi este mai usor sa remarc defectele femeii. Nu ma refer la defecte ce necesita efort pentru a fi rezolvate, ci la acele lucruri marunte cu efecte mari,

De ce tipa femeile ?

Sunt o droaie de momente si motive care le fac pe femei sa tipe, cele de bucurie sa spunem ca le inteleg. Este bine sa iti manifesti in exterior ceea ce simti in interior. Dar nu am inteles niciodata de ce tipa femeile daca dau peste un barbat dezbracat necunoscut.

Femeia frumoasa

Toate femeile sunt frumoase, insa gusturile barbatilor sunt diferite, astfel incat anumite femei pot fi mai deosebite in ochii unor barbati. Fiecare barbat are in mintea lui sau poate chiar si in realitate un tipar care creioneaza femeia perfecta pentru el.