Cum trebuie sa miroase femeile ?

Trebuie sa recunosc ca la capitolul miros am oarece probleme, adica am momente cand depistez un miros de la distanta. Cand se intampla este vorba evident de mirosuri neplacute. Cu alte cuvinte simt imediat o persoana care nu a folosit un deodorant, sau daca l-a folosit ca la inundatii. Daca barbatii au oarece scuze in privinta mirosului care uneori poate fi intepator, femeile trebuie sa fie mereu ,, proaspete’’..( a nu se intelege prin proaspete, altele, nu ca noi barbatii ne-am supara, dar cu explicatiile acestea evit si eu alte discutii)…:)

Deci in opinia mea femeia chiar daca nu miroase a nu stiu ce parfum scump, este ok cu conditia sa nu miroase a altceva. Aceasta este parerea mea personala, dar daca as face o lista cu ceea ce am auzit de-a lungul vremii, femeile trebuie neaparat sa miroase a ceva.

Cum trebuie sa miroase femeile in functie de varsta si starea civila ?

– Pana in 20-25 de ani se prezinta cu un miros de parfum, oarece fum de tigara si cam atat.

– Dupa 25 de ani femeile sunt mai atente, un parfum la moda, fara miros de fum, cafea….

– Dupa 30 de ani femeia necasatorita foloseste un parfum puternic, va lasa o dara de miros dupa ea indiferent ca duce gunoiul la pubela, sau va lasa lesinati pasagerii din acelasi tramvai cu ea…ea este acolo iar cei din jur trebuie sa simta, chiar sa lacrimeze.

Femeia casatorita pana in 35 de ani, are un miros de parfum amestecat cu sarmale, sau o ciorba acra.

– Femeia casatorita dupa 40 de ani miroase a gogosi, varza, pilaf, si alte branduri ce se invart prin bucatarie.

Evident lista de mai sus nu e un sablon, exista si exceptii, de exemplu toate femeile pe care le cunosc eu…:)

3 comments

  1. Si eu am o problema cu mirosul femeilor,mai exact cu mirosul respiratiei lor,detest femeile fumatoare carora le miroase respiratia a tutun,este dezgustator sa saruti o astfel de femeie,cel putin pentru mine ca nefumator.

  2. O femeie trebuie sa miroase bine, sa fii atras de ea. Dar nu tine totul de miros, trebuie sa stie sa se imbrace. O haina buna se vede bine pe o femei

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.