zambesc.com RSS Feed

Mircea Badea il da in judecata pe Jean Claude Van Damme

Dupa o noapte de nesomn, Mircea Badea este hotarat sa il de-a in judecata pe actorul Jean Claude Van Damme. Motivul e unul foarte serios actorul i-a furat o idee lu’ Badea.vandam camion spagat Este vorba de ultimul spot filmat pentru Volvo de catre actor. Ideea cu pozitia in spagat pe doua camioane ii apartine lui Mircea Badea, acesta s-a pregatit temeinic pentru aceasta filmare, ba mai mult si-a cumparat un Kilt scotian pentru aceasta. Mircea Badea a incercat sa faca filmarea insa a avut ghinion, ori de cate ori a mers in parcare sa filmeze ori nu a reusit sa gaseasca doua tiruri in parcare, ba si-a uitat chilotii acasa venind doar in fusta..ma rog kilt.

Mircea badea spagat

Acestea au fost motivele pentru care s-a intarziat productia spotului, iar cel care a profitat a fost evident actorul Jean Claude Van Damme. Pe langa procesul intentat actorului, Badea i-a promis si o cafteala. Surse din preajma actorului au confirmat ca acesta si-a anulat toate calatorile in Europa, de frica lu’ Badea, iar in noaptea precedenta se pare ca actorul s-a cazat in cutia de valori a celei mai sigure banci americane.

De dimineata a luat legatura cu Jet Li, Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger, precum si cu cateva trupe de mercenari pentru a-i asigura protectia.

De asemenea actorul a trimis pe cai diplomatice un mesaj prin care isi cere scuze ca a indraznit sa faca spagatul, si promite ca nu va mai sta in aceasta pozitie niciodata in viata lui..doar sa il ierte Badea.

, , , , ,
5 Comentarii
 1. Ser :

  A zis pe data de 16 noiembrie, 2013

  Sa inteleg ca dl Badea a patentat la OSIM spagatul romanesc iar Jean Claude Van Damme nu i-a solicitat acordul sa-l foloseasca, stai sa vezi tocatura pe A3 happy

 2. Adi :

  A zis pe data de 17 noiembrie, 2013

  Nu il da in judecata pentru spagat, ci pentru ca nu dadea limbi in aer, in timp ce facea spagatul pe camioane.

 3. Tandafir :

  A zis pe data de 17 noiembrie, 2013

  Dupa cum il stiu eu pe Dl. Badea milos din fire’
  sigur il va ierta pe Jean pentru cascadoria de exceptie pe care a facut-o

 4. Cesi :

  A zis pe data de 18 noiembrie, 2013

  laughing sa fim seriosi

 5. so :

  A zis pe data de 18 noiembrie, 2013

  de fapt acel kilt erau pantaloni normali … laughing)


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*