Mircea Badea il da in judecata pe Jean Claude Van Damme

Dupa o noapte de nesomn, Mircea Badea este hotarat sa il de-a in judecata pe actorul Jean Claude Van Damme. Motivul e unul foarte serios actorul i-a furat o idee lu’ Badea.vandam camion spagat Este vorba de ultimul spot filmat pentru Volvo de catre actor. Ideea cu pozitia in spagat pe doua camioane ii apartine lui Mircea Badea, acesta s-a pregatit temeinic pentru aceasta filmare, ba mai mult si-a cumparat un Kilt scotian pentru aceasta. Mircea Badea a incercat sa faca filmarea insa a avut ghinion, ori de cate ori a mers in parcare sa filmeze ori nu a reusit sa gaseasca doua tiruri in parcare, ba si-a uitat chilotii acasa venind doar in fusta..ma rog kilt.

Mircea badea spagat

Acestea au fost motivele pentru care s-a intarziat productia spotului, iar cel care a profitat a fost evident actorul Jean Claude Van Damme. Pe langa procesul intentat actorului, Badea i-a promis si o cafteala. Surse din preajma actorului au confirmat ca acesta si-a anulat toate calatorile in Europa, de frica lu’ Badea, iar in noaptea precedenta se pare ca actorul s-a cazat in cutia de valori a celei mai sigure banci americane.

De dimineata a luat legatura cu Jet Li, Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger, precum si cu cateva trupe de mercenari pentru a-i asigura protectia.

De asemenea actorul a trimis pe cai diplomatice un mesaj prin care isi cere scuze ca a indraznit sa faca spagatul, si promite ca nu va mai sta in aceasta pozitie niciodata in viata lui..doar sa il ierte Badea.

5 comments

  1. Sa inteleg ca dl Badea a patentat la OSIM spagatul romanesc iar Jean Claude Van Damme nu i-a solicitat acordul sa-l foloseasca, stai sa vezi tocatura pe A3 ­čÖé

  2. Nu il da in judecata pentru spagat, ci pentru ca nu dadea limbi in aer, in timp ce facea spagatul pe camioane.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.