zambesc.com RSS Feed

S-a inventat sutienul inteligent

Exista o categorie de persoane aparte pe lumea aceasta, ei sunt numiti specialisti de multe ori, inventatori cateodata, ba unii le spun si oameni de stiinta. Adica persoane cu mult timp si bani, care nu au ce face si se pun pe inventat diverse. Din aceasta categorie fac parte si niste japonezi care s-au gandit ca femeile nu s-ar descurca fara un sutien inteligent. Acum sa nu va asteptati ca respectivul sutien va conduce masina in locul unei femei, sau ii va sopti cum se gateste…happy..Nu, nici vorba. Sutienul cu pricina anunta femeia cand este indragostita, ba mai mult cand femeia e suficient de indragostita se desface catarama sutienului….Adica ce mai, la ordinul sutienului femeia se face jocheu si face o cursa de obstacole sau fara obstacole cu cel de langa ea.

Mesterii care au inventat spun ca inventia nu poate da gres, adica totul are legatura cu ritmul cardiac si nimic nu se intampla daca femeia nu e cu adevarat indragostita. Dar ma intreb eu, pe barbat nu il intreaba nimeni daca vrea sa participe la ,, cursa “?..Ca poate femeia o fi indragostita, dar poate barbatul nu e curios, sau poate nu a baut suficient. Sa nu mai vorbim de situatia in care aparatura cu pricina se defecteaza, iar sutienul raspunde la fiecare stranut al purtatoarei.

Nu stiu cum va fi, inventatorii sunt optimisti, cred ca acest produs va revolutiona viata femeilor. Eu ma indoiesc, oricum prefer varianta fara happy.

, ,
2 Comentarii
 1. Ionut :

  A zis pe data de 13 februarie, 2014

  Tendinta este de a realiza chestii inteligente, poate in curand vom avea parte si de femei inteligente laughing

 2. Andrei :

  A zis pe data de 15 februarie, 2014

  Ionut, imi place cum gandesti laughing
  Mie imi plac femeile care nu poarta sutien laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*