S-a inventat sutienul inteligent

Exista o categorie de persoane aparte pe lumea aceasta, ei sunt numiti specialisti de multe ori, inventatori cateodata, ba unii le spun si oameni de stiinta. Adica persoane cu mult timp si bani, care nu au ce face si se pun pe inventat diverse. Din aceasta categorie fac parte si niste japonezi care s-au gandit ca femeile nu s-ar descurca fara un sutien inteligent. Acum sa nu va asteptati ca respectivul sutien va conduce masina in locul unei femei, sau ii va sopti cum se gateste…:)..Nu, nici vorba. Sutienul cu pricina anunta femeia cand este indragostita, ba mai mult cand femeia e suficient de indragostita se desface catarama sutienului….Adica ce mai, la ordinul sutienului femeia se face jocheu si face o cursa de obstacole sau fara obstacole cu cel de langa ea.

Mesterii care au inventat spun ca inventia nu poate da gres, adica totul are legatura cu ritmul cardiac si nimic nu se intampla daca femeia nu e cu adevarat indragostita. Dar ma intreb eu, pe barbat nu il intreaba nimeni daca vrea sa participe la ,, cursa “?..Ca poate femeia o fi indragostita, dar poate barbatul nu e curios, sau poate nu a baut suficient. Sa nu mai vorbim de situatia in care aparatura cu pricina se defecteaza, iar sutienul raspunde la fiecare stranut al purtatoarei.

Nu stiu cum va fi, inventatorii sunt optimisti, cred ca acest produs va revolutiona viata femeilor. Eu ma indoiesc, oricum prefer varianta fara :).

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.