Defectele femeilor

Nimeni nu e perfect, insa fiind barbat imi este mai usor sa remarc defectele femeii. Nu ma refer la defecte ce necesita efort pentru a fi rezolvate, ci la acele lucruri marunte cu efecte mari, uneori chiar dezastruoase intr-o relatie.
Femeia este o fire curioasa, de aceea a si cautat sa manance din fructul oprit, daca nu era interzis acest lucru, probabil ca nu ar fi fost interesata. Dar nu despre aceasta categorie vreau sa vorbesc. Cred ca cel mai mare defect la o femeie este faptul ca uneori nu stie sa taca, tacerea poate fi o mare calitate. A vorbi intruna nu inseamna ca femeia respectiva este desteapta, ca este o enciclopedie ambulanta. In opinia barbatilor o astfel de femeie este cicalitoare, de-a dreptul enervanta. Vorba unui profesor pe care l-am avut la liceu : ,, tu cand vorbesti cu mine sa taci ”.

Poate nici chiar asa, dar cu siguranta uneori femeia mai trebuie sa traga si aer in piept intre cuvinte sau macar intre fraze. Oricum in 90% din situatii aceste discutii care vin doar dintr-un singur sens sunt ,, post mortem ”, adica fapta e consumata si nu pot rezolva nimic. Dar unele femei nu inteleg acest lucru; cum imi spunea o persoana, evident de sex feminin ,, trebuie sa ma descarc ”. Am putea spune in astfel de situatii ,, vorba putina sanatate pentru barbat ”. Deci femeile sunt aproape perfecte, adica nu prea au defecte, doar cateva..pe ici pe colo.
Persoanele pe care le cunosc eu ­čÖé nu fac parte din aceasta categorie, probabil si persoanele pe care le cunoasteti voi nu au astfel de imperfectiuni.

13 comments

 1. Cred ca defectul principal al femeilor este ca, de cele mai multe ori, se arata mult mai sensibile decat sunt in realitate.

 2. Daca ajungem sa cunoastem o femeie macar 1 % inseamna ca nu suntem barbati. Defectele pe care le vedem noi la femei sunt defecte pentru noi nu si pentru ele. Concluzia: nu sunt defecte.

 3. Intradevar, am dat de unele femei care pur si simplu NU TAC! Nu ca as avea mare lucru impotriva lor, de altfel comunicarea pentru mine este esentiala, insa unele chiar depasesc orice limita.

 4. E adevarat, femeile tind sa vorbeasca mai mult decat e necesar…si de multe ori ajung sa regrete ce au spus…asta e valabil si in cazul meu..:P

 5. O tema interesanta, ma gandesc si eu la aceasta de mult timp, am sa scriu un material pentru a afla si intelege, de ce au acest debit verbal uneori insuportabil si ce se poate face, cum se poate rezolva problema, spre multumirea ambelor sexe, deci a cuplurilor.

 6. Da, multe femei intai vorbesc, apoi gandesc…. Si in mod normal ar trebui sa fie invers. Cunosc multe cazuri in care regreta cele spuse, insa nu e mai bine sa se gandeasca intai si apoi sa spuna, numai daca e nevoie?

 7. Cum sunt femei vorbarete asa sunt si barbati vorbareti…mai putini dar sunt.Femeile nu vorbesc de dragul de a vorbi ci ca au un motiv,ca voi barbatii va e lene sa ascultati ce spune e alta faza.Si stiu cum sunteti voi majoritatea barbatilor….nu va place ca o femeie sa vorbeasca deoarece va e frica,ca v-ar pune intr-o lumina proasta.Ca de aia noi tot vorbim,ca vorbind iti cunosti partenerul,nu din priviri,semne si desene.Voua va este prea lene sau mai bine zis va este frica sa vorbiti ca asa demonstrati si alte lucruri…..(cn se simte ofensat scz dar nu e intentia mea ci doar o parere personala)

 8. andra : @
  Poate in anumite situatii ai dreptate insa uneori, mai ales in intimitate femeia vorbeste mult, prea mult poate, sau mai degraba insista prea mult cu un anume subiect. Barbatii spun o data si gata, femeile insista un pic prea mult….de ce sa complicam lucrurile, cand se poate mai simplu ?

 9. Poate ca barbatii sunt de vina ca femeia vorbeste prea mult. Daca nu au de lucru, isi fac. ­čśŤ

 10. nasol cu femeile. unele chiar sunt stresate vor numai bani, masini tot ce se refera la avere.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.