zambesc.com RSS Feed

Femeia eterna enigma

Mai toti barbatii sustinem ca femeia este o fiinta pe care am cucerit-o si gata o cunoastem pe deplin. Insa eu personal inca mai am cateva necunoscute si nu ma refer la femeile din jurul meu, ci este vorba de o categorie mai aparte. O categorie de femei care accepta, rabda si asa mai departe. Azi dimineata undeva pe la ora 8 am primit un apel telefonic pe numarul de serviciu.

Apelul a fost facut de pe un numar necunoscut, am raspuns insa la capatul celalalt era liniste, asa ca am inchis. Dupa un minut faza se repeta, insa de data aceasta apare si numarul, insa persoana care m-a apelat nu imi raspunde..ii inchid. Dupa cateva secunde inca un apel de pe acelasi numar, de data acesta se aude o voce de femeie care suspina, ca dupa o repriza zdravana de plans, telefonul ei cred ca era pe speaker, cu o voce tremuranda imi spune urmatoarele :

,, Imi cer scuze ca va deranjez, dar am acest numar in telefon si nu stiu al cui este, va rog daca puteti sa imi spuneti cine sunteti ?”…Evident i-am raspuns ca e un numar de firma. Mi-a multumit iar dupa a mai insirat o serie de scuze.

Din ce mi-am dat seama, saraca femeie era dupa o repriza de cafteala din partea babuinului care se crede stapanul ei….Probabil un idiot gelos care e mare si tare cand da intr-o femeie…cu alte cuvinte un cretin dement. Cu siguranta nu este singura si nici ultima care pateste acest lucru. Insa nu reusesc sa intelg un lucru: de ce naiba o femeie accepta asa ceva?…Lumea asta e imensa cu milioane de barbati, de ce sa stai sub teroarea unui frustrat.

Sincer nu pot sa inteleg de ce o femeie accepta sa fie machiata manual fara farduri doar cu pumnii si picioarele…pana la urma anumite femei chiar nu gandesc ?

, ,
Un Comentariu
  1. Yvona :

    A zis pe data de 16 decembrie, 2013

    Multe femei sunt maltratate, dar de rusine rabda, probabil in speranta ca se va schimba ceva. Dar un badaran nu se schimba niciodata.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*