zambesc.com RSS Feed

Cum poti da/lua spaga legal

In curand este foarte posibil ca in Romania spaga sa poata fi data sau luata ,, legal”. Adica fara risc de puscarie sau alte consecinte, evident nu pentru toti romanii. Ci doar pentru cei care nu muncesc si sunt bine platiti, adica pentru demnitari. Deci daca aveti de primit sau dat o spaga veti putea apela la un demnitar, acesta va putea sa faca aceste lucru probabil in schimbul unui comision.

Daca se va aproba legea cu pricina nu m-ar mira sa apara o groaza de firme care sa se ocupe de intermedieri. Adica sa va gaseasca parlamentarul care sa intermedieze spaga care trebuie sa o dati unui medic sau la primarie. Suntem pe drumul cel bun, in acest mod se va sti din timp cine castiga campionatul de fotbal, arbitrii ,jucatorii vor fi mituiti ,, legal”. La fel se va intampla si cu politistii, aproape toti vor fi multumiti, iar cei mai castigati vor fi evident intermediarii.

Adica parlamentarii nostri, care fac ce fac dar niciodata nu dau gres cand e vorba de interesul propriu.

,
2 Comentarii
  1. Radu-Mihai :

    A zis pe data de 12 decembrie, 2013

    Sa-i f*t in gura pe toti! Poate era bine daca ma abtineam de la limbajul licentios dar, nu m-am putut abtine. big grin Sunt om si am „pacatele mele.

  2. Yvona :

    A zis pe data de 16 decembrie, 2013

    Ciobanii din parlament isi apara interesele, doar nu o sa se ocupe de problemele celor multi, ii doare in fund de tara si popor.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*