Cum poti da/lua spaga legal

In curand este foarte posibil ca in Romania spaga sa poata fi data sau luata ,, legal”. Adica fara risc de puscarie sau alte consecinte, evident nu pentru toti romanii. Ci doar pentru cei care nu muncesc si sunt bine platiti, adica pentru demnitari. Deci daca aveti de primit sau dat o spaga veti putea apela la un demnitar, acesta va putea sa faca aceste lucru probabil in schimbul unui comision.

Daca se va aproba legea cu pricina nu m-ar mira sa apara o groaza de firme care sa se ocupe de intermedieri. Adica sa va gaseasca parlamentarul care sa intermedieze spaga care trebuie sa o dati unui medic sau la primarie. Suntem pe drumul cel bun, in acest mod se va sti din timp cine castiga campionatul de fotbal, arbitrii ,jucatorii vor fi mituiti ,, legal”. La fel se va intampla si cu politistii, aproape toti vor fi multumiti, iar cei mai castigati vor fi evident intermediarii.

Adica parlamentarii nostri, care fac ce fac dar niciodata nu dau gres cand e vorba de interesul propriu.

2 comments

  1. Sa-i f*t in gura pe toti! Poate era bine daca ma abtineam de la limbajul licentios dar, nu m-am putut abtine. ­čśÇ Sunt om si am „pacatele mele.

  2. Ciobanii din parlament isi apara interesele, doar nu o sa se ocupe de problemele celor multi, ii doare in fund de tara si popor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.