zambesc.com RSS Feed

Proaspat tuns, frezat dar cu miros de porc

Multe doamne si domnite ajung la un moment dat sa ne considere pe noi barbatii niste ,, porci’’, sau macar niste purcei, asta in cel mai bun caz. Adica cand e vorba de sforait suntem purcei, ca in rest, adica situatii mai grave, gen uitat zi de nastere, sau uitat la alta domnita in decolteu, admirat posterior.., e clar ca suntem ,, porci’’. Dincolo de aceste asemanari nevinovate si fara o baza solida ca motiv, exista totusi o firma care ne propune ca noi barbatii sa mirosim a porc.

Mai exact o companie americana a scos pe piata o spuma de ras care miroase a sunca si aceasta nu oricum produsul e unul de lux, nu pentru oricine. Motivul ,, tuturor le place sunca’’, pai daca eu ies la o intalnire cu o vegetariana ce fac ?..Ii spun ca asta e mirosul meu natural… happy

Pentru unii existenta produsului poate fi o scuza si daca acestia nu il folosesc, adica daca au un miros neplacut dau vina pe spuma de ras, la altii ar stimula pofta de mancare, mai ales in cazul partenerelor. Mai lipseste sa ne dam sub brat cu mustar si gata am rezolvat problema.

Asteptam sa iasa si alte produse gen; parfum cu miros de peste, parfum cu miros de vaca sau capra, chiar si pentru un produs cu miros de bou s-ar gasi clienti. Asa am sti cu cine stam de vorba dupa miros.

, , ,
7 Comentarii
 1. sho :

  A zis pe data de 4 decembrie, 2012

  Ai uitat de parfumul cu miros de dihor, pentru serile in care vrei ca totul sa fie casual.

 2. dePop :

  A zis pe data de 4 decembrie, 2012

  l-am scapat happy

 3. Peter :

  A zis pe data de 4 decembrie, 2012

  laughing)) SA nu fim boi doar asa ca chestie, sa si mirosim a boi, sau porci afumati…. laughing))))

 4. Alina :

  A zis pe data de 4 decembrie, 2012

  laughing as putea spune „am trait s’o aud si p’asta”, insa nu ma mira tongue bine ca e de lux, deci scump si ca nu vor fii multi care sa si’l permita laughing)

 5. Cristi :

  A zis pe data de 4 decembrie, 2012

  Foarte tare rolling on the floor am trait sa o aud si pe asta parfum cu miros de sunca. Vorba ta mai trebuie sa ne dam cu mustar la subrat si aia e laughing.

 6. Andrei :

  A zis pe data de 4 decembrie, 2012

  Suntem noi porci cateodata, da a peste chiar nu-mi doresc sa miros laughing))

 7. Razvan :

  A zis pe data de 5 decembrie, 2012

  Cel cu miros de peşte cred că ar prinde smug


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*