Ce facem cand gasim un portofel cu bani ?

In urma cu cateva zile, mai exact vineri dimineata am gasit un portofel. Acesta continea de toate: bani, carduri, acte, plus alte hartoage. Fiind un portofel de femeie va dati seama ca e burdusit cu multe lucruri. Ma rog atat cat poate intra intr-un portofel. Fiind foarte devreme atunci cand am gasit portofelul, adica in jur de ora 4 dimineata, iar eu eram in drum spre Brasov, a ramas sa rezolv problema la intoarecere.

Insa as fi vrut sa anunt proprietara ca isi va primi inapoi ceea ce a pierdut. Dar acest lucru nu a fost posibil, desi portofelul avea de toate un numar de telefon nu am gasit. Deci va recomand sa va lasati o carte de vizita sau un petic de hartie cu numarul de telefon in portofel, niciodata nu se stie cand cineva va vrea sa va inapoieze ceea ce ati pierdut.

Iar cat priveste titlul de mai sus, exista mai multe raspunsuri, iata chiar si un filmulet interesant care ne da cateva solutii la problema noastra :)) :

Evident eu am ales o alta varianta, adica voi duce personal portofelul proprietarei, nu prea am incredere in politia noastra.

10 comments

  1. Normal este sa-l returnezi asa cum ai facut si tu.
    Ma bucur ca mai sunt si oameni care fac fapte bune ­čśÇ

  2. Rev─âz├ónd cliupul mi-am adus aminte de o faz─â. „Anun┼ú─âm mili┼úia la telefon 22.22.22” . Care era num─ârul Vodafone ? Parca aveau prefix.22.22.22 inainte (acum vreo 2 ani).

  3. Apropo, vezi ca un amic a f[cut un act de eroism mai demult si a inapoiat un portofel exact cu ceea ce gasise in el. Baba a reclamat la politie pe urma ca cineva i-a adus portofelul acasa cu 2000 ron in minus (desi in el erau vreo 500 ron). A fost desteapta baba ca i-a cerut numarul de telefon. Sa vezi cate declaratii a dat pe urma prietenul asta al meu…de mai bine arunca la primul tomberon portofelul, cu tot cu bani.

  4. Cristian @

    Pe la noi e posibil orice, eu am mers de doua ori la pagubit acasa dar nu l-am gasit, asa ca m-am oprit la o sectie de politie unde am lasat portofelul. Ceea ce m-a surprins a fost faptul ca nu mi-au cerut nici un act, nici un proces verbal, nimic, doar a inhatat portofelul un ,, mester” in uniforma asta a fost. Sper sa ajunga portofelul cu tot ceea ce era in el la proprietar.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.