zambesc.com RSS Feed

Ce facem cand gasim un portofel cu bani ?

In urma cu cateva zile, mai exact vineri dimineata am gasit un portofel. Acesta continea de toate: bani, carduri, acte, plus alte hartoage. Fiind un portofel de femeie va dati seama ca e burdusit cu multe lucruri. Ma rog atat cat poate intra intr-un portofel. Fiind foarte devreme atunci cand am gasit portofelul, adica in jur de ora 4 dimineata, iar eu eram in drum spre Brasov, a ramas sa rezolv problema la intoarecere.

Insa as fi vrut sa anunt proprietara ca isi va primi inapoi ceea ce a pierdut. Dar acest lucru nu a fost posibil, desi portofelul avea de toate un numar de telefon nu am gasit. Deci va recomand sa va lasati o carte de vizita sau un petic de hartie cu numarul de telefon in portofel, niciodata nu se stie cand cineva va vrea sa va inapoieze ceea ce ati pierdut.

Iar cat priveste titlul de mai sus, exista mai multe raspunsuri, iata chiar si un filmulet interesant care ne da cateva solutii la problema noastra laughing :

Evident eu am ales o alta varianta, adica voi duce personal portofelul proprietarei, nu prea am incredere in politia noastra.

, ,
10 Comentarii
 1. Lavinia :

  A zis pe data de 3 decembrie, 2012

  Foarte frumoasa fapta ta happy si amuzant video laughing, mari actori

 2. Elena Al :

  A zis pe data de 3 decembrie, 2012

  Normal este sa-l returnezi asa cum ai facut si tu.
  Ma bucur ca mai sunt si oameni care fac fapte bune big grin

 3. Ana- :

  A zis pe data de 3 decembrie, 2012

  il dam inapoi…desi sunt putini care chiar ar face asta!

 4. Roxana :

  A zis pe data de 3 decembrie, 2012

  Foarte bine procedezi! Ma indoiesc ca de la politie ajunge in aceeasi stare la proprietara! happy

 5. Peter :

  A zis pe data de 3 decembrie, 2012

  Sa anunti si tu militia la 22 22 22 laughing))

 6. STVi :

  A zis pe data de 4 decembrie, 2012

  Normal este sa il inapoiezi cu TOTI banii din el laughing)

 7. dePop :

  A zis pe data de 5 decembrie, 2012

  Si tu ce crezi ca am facut ?

 8. Cristian :

  A zis pe data de 6 decembrie, 2012

  Revăzând cliupul mi-am adus aminte de o fază. „Anunţăm miliţia la telefon 22.22.22” . Care era numărul Vodafone ? Parca aveau prefix.22.22.22 inainte (acum vreo 2 ani).

 9. Cristian :

  A zis pe data de 6 decembrie, 2012

  Apropo, vezi ca un amic a f[cut un act de eroism mai demult si a inapoiat un portofel exact cu ceea ce gasise in el. Baba a reclamat la politie pe urma ca cineva i-a adus portofelul acasa cu 2000 ron in minus (desi in el erau vreo 500 ron). A fost desteapta baba ca i-a cerut numarul de telefon. Sa vezi cate declaratii a dat pe urma prietenul asta al meu…de mai bine arunca la primul tomberon portofelul, cu tot cu bani.

 10. dePop :

  A zis pe data de 6 decembrie, 2012

  Cristian @

  Pe la noi e posibil orice, eu am mers de doua ori la pagubit acasa dar nu l-am gasit, asa ca m-am oprit la o sectie de politie unde am lasat portofelul. Ceea ce m-a surprins a fost faptul ca nu mi-au cerut nici un act, nici un proces verbal, nimic, doar a inhatat portofelul un ,, mester” in uniforma asta a fost. Sper sa ajunga portofelul cu tot ceea ce era in el la proprietar.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*