Accident rutier in Cluj diferit fata de unul petrecut la Timisoara

Sa nu va ganditi ca e vorba de o comparatie intre masinile implicate sau berbecii de la volan. Accidentul e accident si nu poate fi identic unul petrecut la Timisoara cu unul petrecut la Cluj. Si totusi anumite lucruri ar trebui sa fie standard, adica identice 100%. Ma refer la interventia autoritatilor, ma refer in special la Politia Rutiera. Ieri fiind in trecere prin Cluj, am intalnit in calea mea…

Cruci, cruci si iar cruci

Nu e vorba de o calatorie intr-un cimitir, ci pur si simplu asta vezi pe marginea drumurilor de prin tarisoara asta. E dificil sa pierzi pe cineva drag, dar totusi cred ca se exagereaza cu acest obicei. Ceea ce e pe marginea drumurilor din afara localitatilor este oarecum acceptabil pana la urma, insa am dat peste cruci si prin orase.

Cluj cel mai ospitalier oras din Europa

Astazi butonand radioul mi-a atras atentia o stire care prezenta un top a celor mai ospitaliere orase din Europa. Pe primul loc, supriza, un oras din tarisoara noastra, adica Cluj. Imi place Cluj Napoca, dar sincer pe lista mea nu prea figureaza ca fiind pe primul loc la capitolul ospitalitate.

Bistro Viena Cluj – un gust amar

In aceste zile am facut o scurta calatorie prin tara, mai exact am plecat de la Timisoara spre Oradea iar din Oradea spre Cluj, unde am si poposit doua zile. Nu cunosc orasul Cluj, adica nu stiu unde se poate manca bine, dormi ok, etc.

Totul este varza

Nu am priceput niciodata legatura intre varza si o situatie proasta, foarte multi dintre noi folosim numele acestei plante in descrierea unor lucruri deloc bune. Care e legatura intre varza si fraza ,, tara e varza” nu imi dau seama.

Somer in Cluj sau goanga mare

Poate ati vazut si voi stirea in care se spunea ca somerii din Cluj au fost dotati cu telefoane mobile de catre agentia fortelor de munca. Toate astea pentru a-i gasi mai repede, desi mai toata lumea care stie sa foloseasca un telefon, are un telefon………acum au doua sau poate trei telefoane.