Cel mai bun abonament de telefonie mobila

Am sarcina de serviciu sa gasesc cel mai bun, ieftin, furnizor de telefonie mobila, contractul cu Vodafon expira in cateva saptamani, iar colaborarea nu a fost una stralucita. Adica ne-am inteles la ceva si am primit altceva. Am anuntat Vodafon ca ne vom porta intr-o alta retea, iar a doua zi au inceput telefoanele, ofertele..Dintr-o data dupa aproape patru ani de colaborare am devenit si noi importanti pentru Vodafon, adica am primit primul apel telefonic.

Iar propunerile Vodafon au fost de-a dreptul socante daca facem o comparatie, adica abonament redus fantastic, mai exact de la 1300 lei la 300 si ceva de lei, plus un telefon de ultima generatie nu tocmai ieftin….Pai de ce acum ?..De ce nu au venit aceste propuneri pana acum ?..Ma rog nu aceasta este ideea acestui articol ci raspunsul la intrebarea care este cel mai bun abonament ?..Greu de spus si asta pentru ca daca as pune in balanta oferta existenta Vodafon cu ceea ce a primit firma, adica oferta personalizata..pai atunci nu prea se nimeresc.

Deci sa inteleg ca daca vreau oferta buna trebuie sa ignor tot ceea ce este afisat pe site-urile furnizorilor de telefonie mobila si sa ii abordez pentru o alta oferta…Nu stiu daca aceasta regula poate functiona si in cazul abonamentelor individuale sau persoanelor fizice, insa sunt sigur de un lucru, Vodafon poate reduce preturile..Daca vrea bineinteles. Iar daca e sa analizam ofertele existente, teoretic o reducere de cel putin 40% nu ar trebui sa fie o problema.

Un alt exemplu care poate confirma aceasta reducere este oferta Vodafon pentru angajatii unor institutii, de exemplu politistii sau unii dintre ei, pot beneficia de abonamentul Red 25 de la Vodafon care in mod normal costa 25 de euro, la un pret de 15 euro. Deci in consecinta ar trebui sa functioneze regula : cere si ti se va da..daca altii au primit.

One comment

  1. Am auzit de o oferta tare, dar momentan e la staudiul de oferta pentru ca telefoanele mobile nu sunt in stoc. Internet nelimitat pe mobil si preturi f bune la convorbiri, chiar iphone 5 la 10 mil cu abbonament de 20euro pe 2 ani si samsung sIII mini la 8 milioane cu abdonament de 12 euro pe 2 ani mobilissimo.ro/img/mobilissimo/Image/RCS-RDS/Oferta-RCS-RDS-de-telefoane-mobile.JPG Eu sun din cand in cand sa aflu daca sunt telefoane pe stoc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.