Si porcii zboara

Astazi am vazut si eu cum zboara porcii, fiind pe drumul de intoarcere dintr-o delegatie facuta la Bucuresti, undeva dupa Strehaia, pe un pasaj ce trece peste calea ferata am dat peste un blocaj rutier. Cauza blocajului niste porci, mai exact un tir care cara porci a facut cateva manevre astfel incat porcii s-au decis ca e mai bine sa isi ia zborul. Sincer nu stiu cine este de vina pentru aceasta, daca cel care conducea tirul era tot porc, sau poate un alt porc cu permis de conducere o fi taiat calea tirului..:)..nu stiu…:(

porcii zburatori

si porcii zboara

Ideea este ca toti porcii din tir au zburat pe asfalt, blocand astfel drumul meu spre Timisoara. Trebuie sa mentionez ceva important porcii zburatori erau din doua bucati, deci nu au simtit nimic la impactul cu solul. Din pacate deblocarea drumului a durat foarte mult, pompierii au facut tot ceea ce se putea insa nu suficient. Sunt sigur ca daca se apela la cateva famiili cu puradei se rezolva totul in cateva minute, adica dispareau porcii ca prin farmec..

Dar asa totul a fost recuperat si probabil porcii zburatori vor ajunge friptura…cei drept cu un pic de condimente luate de pe asfalt.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.