zambesc.com RSS Feed

City Hotel Bucuresti, locatie de evitat

Un targ si alte cateva aspecte legate de job m-au impins sa fac o vizita scurta la Bucuresti, adica doua zile, o noapte de cazare. Se pare ca am nimerit intr-o perioada in care mai toate hotelurile la care ,, trageam” de obicei erau pline, astfel am fost nevoit sa ,, trag” la un hotel necunoscut. Am facut o rezervare la City Hotel, dupa imaginile de pe site-ul lor totul parea perfect. Trei stele, camere cochete, parcare, etc. O data ajuns insa sa ma cazez si asta undeva pe la ora 22, adica cand nu prea puteam sa dau in spate, am realizat ca ceea ce vazusem pe site nu avea legatura cu realitatea.

Dincolo de aspectul neglijent al camerei, aceasta avea un miros insuportabil. In general oraganismul dupa un timp se obisnuieste cu mirosul, insa nu si de data aceasta. Pur si simplu tortura, miros greu, intepator, simteai ca te ineci. Daca nasul ar fi putut sa se desprinda si sa plece sunt sigur ca s-ar fi ascuns intr-un pantof, sau ciorap murdar…acolo ar fi fost mireasma de primavara pe langa ceea ce se simtea in camera. Pana la urma am rezistat pana dimineata cu geamul deschis si ventilatorul din baie in functiune, evident mai toate hainele care au fost scoase din bagaje au luat si ele din mirosul camerei de la City Hotel Bucuresti. Neplacuta experienta, si asta nu e tot…

Dimineata la iesirea din camera, sunt intrebat de o doamna daca eliberez, cred ca era femeia de servici….ii spun ca da, iar aceasta imi spune sa astept un moment pe hol. Doamna intra in camera iar dupa circa 2-3 minute iese si ma anunta ca e totul in regula…Am ramas paf, doar nu o fi crezut ca le-am furat parchetul din camera..penibi..Niciun ,, buna dimineta” sau ,, ati dormit bine”..ci ati sterpelit ceva ..cu alte cuvinte. E prima data cand mi se intampla asa ceva, si pot spune ca am ceva nopti prin hoteluri.

, , ,
7 Comentarii
 1. colectionarul :

  A zis pe data de 20 septembrie, 2013

  Ce aiurea,dar cam asa se face in Romania,ma refer la ultima parte cu verificarea camerei,asa am patit la Iaki din Mamaia la predarea camerei la receptie,am asteptat sa i se confirme receptionerei ca n-am golit minibarul si ca n-am sterpelit nimic din camera.Pana la urma or avea si ei motivele lor,dar pot face asta cu mai multa eleganta,in asa fel incat sa nu te simti ca un intrus sau ca un hot.

 2. alina :

  A zis pe data de 21 septembrie, 2013

  oamenii astia nu invata ca de pe urma noastra, a prosticeilor care le trecem pragul, traiesc, isi iau lefurile, isi hranesc copiii?
  comportamentul angajatilor nu reflecta decat grija hotelului fata de clientii care ii trec pragul.

 3. vasile :

  A zis pe data de 21 septembrie, 2013

  Bine ca nu ai luat „chiriasi”!

 4. Cora :

  A zis pe data de 21 septembrie, 2013

  Sunt curioasa cat ai platit pentru experienta asta. Am auzit ca unii turisti cauta senzatii tari,Trebuia sa spui mersi la sfarsit ,,,,ai primit senzatii tari , in esente tari (mirositoare) si nici macar nu erai turist..laughing .

 5. dePop :

  A zis pe data de 22 septembrie, 2013

  Cora@

  Pentru doua camere single, o noapte ( doar atat am rezistat ), am platit 315 lei…Nu e o suma mare, dar serviciile nu meritau nici 50 de lei…

 6. sia :

  A zis pe data de 23 septembrie, 2013

  Eu nu inteleg o treaba. De ce nu te-ai plans de camera managerului de hotel si de ce nu ai cerut inlocuirea camerei in secunda 2? Doar este dreptul tau ca si consumator. Ai fi putut incerca sa le ceri banii inapoi din moment ce nu ai fost multumit, sau cel putin sa le aduci la cunostinta superiorilor nemultumirile tale.

 7. dePop :

  A zis pe data de 23 septembrie, 2013

  De mers in alta parte nu aveam unde sa ma duc la ora 22, nu gasesti camere libere daca nu ai rezervare, avand in vedere ca in Bucuresti erau cateva evenimente de avergura. Cat priveste plangerea catre manager, sau receptie…pai eu cand am intrat in hotel, o doamna cu accent moldovenesc, urla cat o tin plamanii ca ea nu poate dormi intr-un astfel de miros, tot circul a durat cel putin jumatate de ora si asta in paralel cu procedurile noastre de cazare…..rezolvare zero pentru doamna cu pricina…..Desi acesta a incercat cu bacsis, amenintari protectia consumatorului, etc….Iar camera urat mirositoare nu a fost singulara….deci alta camera acelasi miros…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*