Timisoara nu vrea aur, Timisoara spune NU Rosia Montana

Si astazi ca si in celelalte duminici, timisorenii au iesit sa protesteze, nu foarte multi dar galagiosi si foarte fermi in ceea ce vor sa obtina. Probabil va veti intreba ce vor sa obtina ?..Pai e simplu, vor sa lasam ceva in urma,

Dupa minerii din Rosia Montana si gainile vor intra in greva

Zilele acestea presa internationala de specilitate a anuntat o mare reusita a cercetatorilor americani, mai exact acestia au reusit sa produca oul artificial. Nu este o gluma, treaba este serioasa, deci in curand vom gasi pe raft oua care nu au legatura cu gainile.

Salvati Rosia Montana – Duminica 1 septembrie Piata Operei din Timisoara, ora 17

Duminca 1 septembrie va avea loc un protest in centrul Timisoarei, daca va pasa de Rosia Montana, de ceea ce am mostenit pana la urma si sunteti din zona va puteti alatura si voi la acest eveniment. Nu sunt un ecologist fanatic si nici nu m-a platit cineva sa scriu despre Rosia Montana,

De ce sustin unii proiectul Rosia Montana ?

S-a scris extrem de mult pe tema acestui subiect, mai mult pentru….. si aceasta datorita unor campanii agresive de presa. Ce nu am reusit pana acum sa inteleg; de ce unii romani sunt pentru proiectul Rosia Montana ?

Rosia Montana, lacrimi si promovare

Rosia Montana ca subiect nu mai are nevoie de nicio prezentare, nici nu vreau sa fac acest lucru. Ce-ar fi mai bine pentru noi romanii este la fel un subiect care poate avea pareri pro si contra.