Dupa minerii din Rosia Montana si gainile vor intra in greva

Zilele acestea presa internationala de specilitate a anuntat o mare reusita a cercetatorilor americani, mai exact acestia au reusit sa produca oul artificial. Nu este o gluma, treaba este serioasa, deci in curand vom gasi pe raft oua care nu au legatura cu gainile. Din ce se lauda specialistii oul artificial se obtine din soia, fasole, lecitina si este ceva mai ieftin decat cel de gaina. In consecinta oul de gaina e un produs depasit si se impunea ceva nou..nu doar telefoanele mobile se inlocuiesc, ci si ouale..

La cate s-au intamplat in ultimul timp, ma gandesc ce ar trebui sa faca gainile pentru a-si apara locurile de munca..Sa intre si ele in greva, sa se inchida in galerii, ma rog in cotete. Practic miliarde de gaini vor deveni somere, ar trebui sa iasa in strada sa faca demonstratii, pagini de facebook, spoturi la tv, radio.. la fel ca si minerii din Rosia Montana…este si o mare asemanare intre gaini si mineri, nu pot face altceva in afara de meseria de baza…Probabil au aceeasi dimensiune a creierului si atunci nu pot invata decat o meserie.

Totusi ma intreb cine va cloci ouale ?..Poate se vor gasi cativa mineri, desi am impresia ca au inceput deja sa cloceasca cei care s-au baricadat in galerii..:)….iar pe viitor nu ne vom intreba cine a fost primul oual sau gaina, ci… cine a fost primul oul sau minerul…:)

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.