Dragnea a ramas fara oua

Circula o informatie prin Banat cum ca domnul Dragnea ar fi ramas fara oua, la fel si o parte din staful PSD. Nu stiu daca i-au expirat, s-au ciocnit intre ele, sau pur si simplu le-a scapat pe jos..Cert e ca nu mai prea sunt oua in PSD, iar unii timisoreni s-au gandit sa ii vina in ajutor. Sa nu va ganditi la nu stiu ce eforturi supraomenesti, oamenii au…

Dupa minerii din Rosia Montana si gainile vor intra in greva

Zilele acestea presa internationala de specilitate a anuntat o mare reusita a cercetatorilor americani, mai exact acestia au reusit sa produca oul artificial. Nu este o gluma, treaba este serioasa, deci in curand vom gasi pe raft oua care nu au legatura cu gainile.

Urme de oua

Nu stiu cu arata urmele de oua, dar am tot dat peste inscriptii pe diverse etichete pe care figura textul : ,, produsul poate contine urme de oua ”.

Vand gaina care face oua Kinder

Cum spune si titlul vand gaina care face oua Kinder Surprise, o dau ieftin. Insa trebuie sa stiti ca nu functioneaza decat daca aveti si cocosul Kinder Surprise, daca il doriti si pe acesta trebuie sa dispuneti de o suma cu minim cinci zerouri in coada.

Tonomatele cu oua

Este o noutate cel putin pentru mine, auzisem ceva despre acesta inventie, dar doar ieri m-am trezit cu una in fata. Pare interesanta ideea, nu mai ai tangenta cu o cucoana sclifosita si plictisita care sa iti arunce ouale intr-o punga.

Cate oua am ?

Nu, nu va ganditi la prostii. 😛 Intrebarea mea se refera la oua de gaina. Asa, sa revin. Eu nu am nici o gaina. Daca as avea 5 gaini, ar fi bine. Dar nu am niciuna.