Vand gaina care face oua Kinder

Cum spune si titlul vand gaina care face oua Kinder Surprise, o dau ieftin. Insa trebuie sa stiti ca nu functioneaza decat daca aveti si cocosul Kinder Surprise, daca il doriti si pe acesta trebuie sa dispuneti de o suma cu minim cinci zerouri in coada. Plata se face in avans, gaina si cocosul ii veti primi prin posta electronica, fax, sms, etc.

Dupa cum probabil v-ati ,, prins”, e o gluma anuntul meu, desi daca stau sa ma gandesc la ceea ce aud, vad, nu m-ar mira sa primesc ceva oferte. Ca exista persoane naive o stie toata lumea, dar cat de naive ?…Plus ca exista oameni care dispun financiar de sume imense, insa nu au toate bibilicile acasa. Nu ca ar fi o regula ca cei bogati sa fie si intregi la minte, dar te gandesti ca totusi au ajuns bogati si datorita neuronilor.

Ce m-a facut sa postez ,,anuntul ” de mai sus,..pai o stire in care era prezentat un caz, despre un afacerist care s-a lasat prostit de o femeie. Cea din urma i-a promis ca ii vinde o gara, mai exact Gara Snagov, un tren format din locomotiva si 12 vagoane, plus alte ciurucuri. Toate astea cu cateva sute de mii euro,…pai si eu sa nu vand o gaina, pare floare la ureche gainusa mea Kinder.

Daca ma gandesc bine as mai putea sa scot la vanzare bicicleta lu’ Stefan Cel Mare, mobilul lu’ Mihai Viteazu…, pentru mobil sigur gasesc client imediat,..Gigi de-abia asteapta.

8 comments

  1. Nu m’ar mira sa apara si stire de genul sau chiar sa sune la fel :)) Si, da, cu siguranta sunt persoane naive,,, putin spus :p Poate chiar se va face o licitatie :))

  2. Cum s-a vandut pamant pe Luna, de ce nu ai putea si tu sa vinzi gaina celor de la Kinder :))

  3. Sunt interesat de cumparare :)) !
    Daca merge bine afacerea poate imi fac o fabrica :))))! =))

  4. adevarat ionut,cateva exemplare de oua, cu ciocolata si poleite in aur,argin,platina….ce ziceti?vreti si voi gaina si cocosul care fac impreuna fac oul Kinder?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.