zambesc.com RSS Feed

Vand gaina care face oua Kinder

Cum spune si titlul vand gaina care face oua Kinder Surprise, o dau ieftin. Insa trebuie sa stiti ca nu functioneaza decat daca aveti si cocosul Kinder Surprise, daca il doriti si pe acesta trebuie sa dispuneti de o suma cu minim cinci zerouri in coada. Plata se face in avans, gaina si cocosul ii veti primi prin posta electronica, fax, sms, etc.

Dupa cum probabil v-ati ,, prins”, e o gluma anuntul meu, desi daca stau sa ma gandesc la ceea ce aud, vad, nu m-ar mira sa primesc ceva oferte. Ca exista persoane naive o stie toata lumea, dar cat de naive ?…Plus ca exista oameni care dispun financiar de sume imense, insa nu au toate bibilicile acasa. Nu ca ar fi o regula ca cei bogati sa fie si intregi la minte, dar te gandesti ca totusi au ajuns bogati si datorita neuronilor.

Ce m-a facut sa postez ,,anuntul ” de mai sus,..pai o stire in care era prezentat un caz, despre un afacerist care s-a lasat prostit de o femeie. Cea din urma i-a promis ca ii vinde o gara, mai exact Gara Snagov, un tren format din locomotiva si 12 vagoane, plus alte ciurucuri. Toate astea cu cateva sute de mii euro,…pai si eu sa nu vand o gaina, pare floare la ureche gainusa mea Kinder.

Daca ma gandesc bine as mai putea sa scot la vanzare bicicleta lu’ Stefan Cel Mare, mobilul lu’ Mihai Viteazu…, pentru mobil sigur gasesc client imediat,..Gigi de-abia asteapta.

, ,
8 Comentarii
 1. Alina :

  A zis pe data de 21 noiembrie, 2012

  Nu m’ar mira sa apara si stire de genul sau chiar sa sune la fel laughing Si, da, cu siguranta sunt persoane naive,,, putin spus tongue Poate chiar se va face o licitatie laughing

 2. Ana- :

  A zis pe data de 21 noiembrie, 2012

  hahah, simpatic anuntul, as vrea sa vad raspunsuri happy

 3. Roxana :

  A zis pe data de 21 noiembrie, 2012

  Tare stirea cu afaceristul, desi inca mi-e greu sa cred ca omul a fost atat de credul! laughing

 4. Peter :

  A zis pe data de 21 noiembrie, 2012

  laughing)) Orice e posibil, nimic nu ma mai mira!

 5. Pop Cristina :

  A zis pe data de 22 noiembrie, 2012

  Cum s-a vandut pamant pe Luna, de ce nu ai putea si tu sa vinzi gaina celor de la Kinder laughing

 6. Marius :

  A zis pe data de 22 noiembrie, 2012

  Sunt interesat de cumparare laughing !
  Daca merge bine afacerea poate imi fac o fabrica laughing))! rolling on the floor

 7. Ionut :

  A zis pe data de 22 noiembrie, 2012

  Ai avea un succes mai mare daca ai pune si cateva exemplare de oua laughing

 8. Fin :

  A zis pe data de 24 noiembrie, 2012

  adevarat ionut,cateva exemplare de oua, cu ciocolata si poleite in aur,argin,platina….ce ziceti?vreti si voi gaina si cocosul care fac impreuna fac oul Kinder?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*