SRI Timisoara cafteste aurolaci

Cred totusi ca nu e un titlu corect, ar fi trebuit sa scriu SRI Timisoara omoara aurolaci, si aceasta pentru ca tocmai asa s-a intamplat. Probabil ati auzit din presa, nu e un subiect necunoscut. Ceea ce ma nelinisteste este insa faptul ca de abia acum s-au pus in miscare lucrurile si ca exista astfel de oameni in structuri cheie ale statului roman. Iata pe scurt cum s-a intamplat :

In urma cu circa un an trei aurolaci sar gardul unei foste unitati militare pentru a fura fier vechi. Nu stiu daca acestia stiau sau nu ca vechea unitate militara a fost preluata de SRI. Unul dintre ei este prins si batut de trei oameni ai SRI-ului si asta la ordinul unui superior. Culmea e ca superiorul e femeie, ma asteptam la ceva mai multa compasiune din partea unei femei, insa se pare ca in cazul acesta femeii i se urcase la cap functia, sau a vazut mai multe filme cu 007. Domnita sef ameninta aurolacul ca il impusca si il ingroapa in spatele cladirii.., ce mai, parca e o secventa dintr-un film care prezinta o situatie dintr-un lagar nazist.

O fi fost in aceea perioada a lunii ?..Pai daca e asa, ce naiba cauta in SRI..

Pana la urmna sarantocul moare, iar cei patru in frunte cu sefa sunt trecuti in rezerva…Prea putin, sper sa se faca dreptate, suntem totusi in alt secol. Astfel de manifestari nu pot decat sa confirme ca intre Politia Locala si SRI nu e nicio diferenta, ba chiar mai mult SRI-ul ar avea oameni care trebuie sa treaca urgent pe la psiholog.

7 comments

  1. Nu am auzit de stirea asta, dar mi se pare mult prea exagerat ce au facut aia 3 cu aurolacul, trebuia prins si dat pe mana politiei….

  2. foarte trist cazul ca multe altele din tarisoara noastra dar sincer si aurolacii si-au cautat-o cu lumanarea..

  3. Pe nicaieri nu mai functionam sanatos….nu poti sa mai asociezi functia cu realitatea…am ajuns sa ne ferim de cine nu trebuie si sa devenim tot cine nu trebuie

  4. Mda…nici eu nu am auzit aceasta stire, insa e grav…nici nu sti unde anume sa cauti vinovatul…sau care e mai vinovat!

  5. Mai rau decat pe vremea dacilor! Nu au ce cauta asemenea specimene, pedeapsa primita categoric fiind prea mica!

  6. Pentru un asemenea tratament cel mai fidel ar fi sa se ofere aceasi modeneda.
    Eu acum inteleg ca terorismul este bun, cand vezi astfel de oameni, adevarati teroristi nu sunt cei de la tv, sunt cei care tocmai nu poarta masti, nu au mitraliere, au functi!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.